چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۵
۱۶

تکرار خاطرات شورای شهر اول در شورای پنجم/ روزهای سخت در انتظار اصلاح طلبان در پایتخت

دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۹
کد مطلب: 520663
شاید شنیدن این خبر در کسی ایجاد تعجب نکند که در اولین اقدام اختلاف شدیدی بین اصلاح طلبان برای انتخاب شهردار تهران به وجود آمده است. نام هایی مانند محسن مهرعلیزاده، پیروز حناچی، عباس آخوندی، محسن هاشمی و صفایی فراهانی و حتی جهانگیری بر روی زبان ها می چرخند. مدعیان شهرداری بسیار زیادند و صندلی جلوس بر مدیریت شهری تنها یک عدد بیشتر نیست!
تکرار خاطرات شورای شهر اول در شورای پنجم/ روزهای سخت در انتظار اصلاح طلبان در پایتخت
گروه سیاسی جهان نيوز: همانگونه که پیش بینی می شد، لیست کامل اصلاح طلبان برای شورای شهر تهران از سوی مردم انتخاب شد که یادآور شورای یکدست اول است، شورایی که اداره شهر به خاطر بازی های سیاسی وانهاده شده بود.

به گزارش جهان نيوز، متاسفانه تبلیغات مسموم و سیاه نمایی های رسانه های حامی دولت و اصلاحات از کارنامه یک دهه ای مدیریت شهری یک فضایی را ایجاد کرده که افکار عمومی از واقعیاتی که در جلوی چشمانشان وجود دارند، منحرف شوند و خود را در دام فریب تبلیغات مسموم قرار دهند.

اصلاح طلبان برای موفقیت لیست خود تا توانستند مدیریت قالیباف را زیر سوال بردند در حالیکه به هیچ وجه درباره جزئیترین مساله شهر یعنی جمع آوری زباله و تبدیل آن به برق و کمپوست اطلاعی نداشتند.

به هر حال لیست اصلاح طلبان با 21 نفر به طور کامل رای آورد و افرادی چون محسن هاشمی، الویری، مسجدجامعی به شورای پنجم تهران راه یافتند. در این بین شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان حتی راه را برای کسانی که در دوره 4 ساله گذشته با تمام توان به سنگ اندازی در مسیر توسعه شهر و سیاه نمایی در مقابل شهردار تهران دست می زدند مانند احمد حکیمی پور و یاشار سلطانی اعتماد نکردند و آنها را در لیست قرار ندادند تا مشخص شود در این دوره همه چیز باید بر اساس میثاق نامه ای جلو برود که اکثریت 21 نفر امضا کرده اند. میثاق نامه محرمانه ای که می توان حدس زد یکی از بندهای آن گوش به فرمان بودن در مقابل تصمیمات پشت پرده اصلاح طلبان است.

شاید شنیدن این خبر در کسی ایجاد تعجب نکند که در اولین اقدام اختلاف شدیدی بین اصلاح طلبان برای انتخاب شهردار تهران به وجود آمده است. نام هایی مانند محسن مهرعلیزاده، پیروز حناچی، عباس آخوندی، محسن هاشمی و صفایی فراهانی و حتی جهانگیری بر روی زبان ها می چرخند. مدعیان شهرداری بسیار زیادند و صندلی جلوس بر مدیریت شهری تنها یک عدد بیشتر نیست!

بهتر است شورای اول شهر تهران را یادآوری کنیم که به مانند همین دوره تمام اعضا اصلاح طلب بودند. در آن دوره اختلافات به حدی زیاد بود که هیچ شهرداری نتوانست بیشتر از یک تا دو سال بر شهر حکمرانی کند و 3 شهردار در طول 3 سال عوض شدند و در نهایت به خاطر حاشیه های فراوان شورای اول توسط وزارت کشور دولت اصلاحات منحل شد. در طول این دوره توسعه و پیشرفت شهر به طور کلی فراموش شده بود و روزنامه های اصلاح طلب از آن به عنوان خودکشی سیاسی یاد می کنند.

حال پس از یک دوره توسعه همه جانبه تهران در دوره مدیریت محمدباقر قالیباف، نوبت اصلاح طلبان رسیده تا مدیریت شهری را در دست گیرند. متاسفانه با وجود آنکه مدیریت قالیباف یکی از درخشانترین دوره های مدیریت شهری تهران در طول تاریخ بلدیه بوده ولی سیاه نمایی از آن همچنان ادامه دارد و اصلاح طلبان آن را به منجلاب و باتلاق تشبیه می کنند!

در حالیکه با یک مقایسه ساده بین قبل از سال 84 و بعد از آن کاملا مشخص می شود که پیشرفت تهران با توسعه زیرساخت های حمل و نقل عمومی، فضای سبز، فرهنگسراها، مددسراها، بزرگراه ها و پل ها، مبلمان بی نظیر شهری و المان ها و ابرپروژه های جدید در یک دهه اخیر ایجاد شده اند.

مدیریت قالیباف یکی از مولفه های اصلی است که حتی برخی از مخالفان وی به آن اذعان دارند ولی در بازی های سیاسی این مدیریت توسعه نگر، قربانی زیاده خواهی ها می شود.

سیستمی که شهردار تهران ایجاد کرده به صورت سلسه مراتبی، منظم و چنان گسترده است که هر گونه خلل و تغییرات وسیع در آن باعث برهم خوردن نظم شهری خواهد شد. ارتباط بین شورایارها، شورای شهر، فرهنگ سراهای محلات و مناطق یک نوع مدیریت اجتماعی ایجاد کرده که شهر بر پایه آن می چرخد. به طور مشخص تحولاتی که قالیباف در تهران ایجاد کرده همچون دوران مدیریت وی در نیروی انتظامی بی سابقه و همراه با ابتکارات جدید بوده که هرگز نمی توان آنها را فراموش کرد.

با این وجود، اصلاح طلبان دوران سختی را دارند چرا که مدیریت آنها با مدیریت جهادی و انقلابی با پشتکار بی نظیر مقایسه خواهد شد. مدیریتی که دفتر کارش تمام سطح تهران بود و در قلب پروژه ها و بحران ها حضور می یافت. در حالیکه اصلاح طلبان دوران کرباسچی را بی نظیر می دانند که بزرگترین پروژه اجرایی در طول 8 سال مدیریت او پروژه نواب بود که تاثیر آن بر بافت شهری بدون هیچ فضای سبزی کاملا مشخص است!

از این رو باید اعتراف کرد که دوران سختی در انتظار شهروندان تهرانی است که توسعه و پیشرفت شهر قربانی بازی های سیاسی شورای یکدست اصلاح طلب خواهد شد و پروژه های بزرگ شهری نیز به تدریج به تعطیلی خواهند گراید.

هرچند در طول 12 سال اخیر بیشتر زیرساخت های شهری به بهره برداری رسیده اند ولی مدیریت شهری به بزرگی تهران نیاز به تجربه و تخصص و یک سیستم کاملا منظبط و متخصص دارد که هرگونه سیاسی بازی و حاشیه سازی برای آن می تواند به بهای گرانی تمام شود.

از این رو در کشاکش انتخاب شهردار جدید، تهران در شهریورماه مدیریت جدیدی را تجربه خواهد کرد که مدعی اند ویرانه تحویل گرفته اند! و به این بهانه تا 4 سال می توانند هر گونه خرابکاری یا ایستایی در توسعه شهر را به گردن مدیریت قبلی بیاندازند.

ولی شهروندان تهرانی تجربه مدیریتی را در 12 سال اخیر دارند که توانسته خدمات بی نظیری را ارائه دهد و چرخ پیشرفت شهر را در اوج تحرم ها همچنان بچرخانند، بنابراین مدیریت جدید شهر تهران کار بسیار سختی در توجیه عملکرد خود خواهد داشت چرا که دوران قبل، دوران کاملا درخشانی بوده که توسعه شهر در مقابل چشمان شهروندان صورت گرفته و امری کاملا مشهود بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
آخوندی بهترین گزینه است...مدیون مردم تهران هستین اگر آخوندی رو که ما چهار سال از نعمت وجودش استفاده کردیم، نذارین در تهران خدمت کنه. رای بالای مردم تهران به جریان دولت، نشان میده که از خدمات این دولت و جناب آخوندی رضایت کامل دارن فلذا باید از وجود ایشان در شهردای استفاده بشه.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
زنده باد دکتر قالیباف
سردار خسته نباشی
به عنوان یک شهروند تهرانی شرمنده از این قدرناشناسی های همشهریانم که ای کاش همشهری نبودم با این آدمهای قدر ناشناس
که نه قدر شما را دانستند و نه قدر خون شهدا را
..............
سرور
Iran, Islamic Republic of
ترا به خدا کاری به اینها نداشته باشید و آنها را با هم متحد نکنید.بگذارید در شورا با خودشان مشغول باشند قطعا به بن بست می رسند.
Iran, Islamic Republic of
مطمئن باشید اینها هم ووقنی شروع بکار کردند دوران شهری قالی باف و همفکرانش را زیر سوال میبرند که شهر را خراب کردند شهر خراب شده را تحویل گرفتند و و و و
Iran, Islamic Republic of
بله قدرت مدیریت شهری شما رو دیروز شنیدیم
شما شواری شهر رو با گود زورخونه اشتباه گرفتید
Iran, Islamic Republic of
قدرت شهرداري تهران در14سال گذشته چهره تهران رابه كلي متحول نمود ودراين 14سال بدون تنش وبا پشت كار مثال زدني تهران اداره شد، حال بادرگيري دو نفر كه كشتي گير بودند وارتباط ويژه اي هم با اصولگرايي ندارند،دچار بي انصافي نشويد> انسان بايد بادشمنش هم با انصاف رفتاركند.
Iran, Islamic Republic of
یقینا بر اساس تجربه های قبلی این حضرات جز هارت و پورت و سیاه نمایی چیزی برای عرضه ندارند چون
اولا کاری بلد نیستند جز بله قربان گفتن به بالایی ها
دوم هیچ تجربه و تخصصی ندارند
سوم فقط دنبال منافع اشراف هستند چون خودشان هم از این ایل و تبارند و .....
Iran, Islamic Republic of
مسجد جامعی رو یادتون رفته بنویسید.
Iran, Islamic Republic of
همين كه تهران آزاد شد خدا را سپاسگزاريم
واقعا ديگر ديدن چهره تكراري رئيس فعلي شوراي شهر و همچنين شهردارقابل تحمل نيست
Iran, Islamic Republic of
پروژ ه پل صدر که بخاطرش آقای قالیباف شهر را فروختند چه مشکلی را حل کرد
سرور
Iran, Islamic Republic of
یکبار در زمستان از زیر پل اتوبان تشریف ببرید فواید پل را متوجه می شوید.نظر کارشناسان ترافیک این که می گویید نیست.این حرفها شعاری است.
کلانشهر تهران برای بازشدن گره ترافیکی نیاز به پلها و تونلهای زیادی دارد.
Iran, Islamic Republic of
خیر، نیاز به مترو و اتوبوس، کلا حمل و نقل عمومی و نیز دوچرخه و پیاده روی دارد.
هر چقدر پل و تونل و اتوبان بیشتر ساخته شود، خودرو بیشتر میشود و آلودگی هوا بدتر
Iran, Islamic Republic of
شهروندان تهرانی اگر خدمات بی نظیری که توسط قالیباف انجام شده ،قدر میدادند این انتخابشان نبود،حال خلایق هرچه لایق تهرانی ها عاشق .......
مهم نیست
United States
اگر افرادی که نام بردید بعنوان شهر دار پایتخت انتخاب شوند در وضعیت شهر تحول خاصی رخ نخواهد داد چون این افراد طی سالهای گذشته در مسئولیتهای خود چندان موفق نبوده اند .مشکل ما سیاسی بودن و باند بازی در واگذاری اینگونه پستهای مهم میباشد . شهر دار انتخابی باید فردی متخصص و خبره در حوزه شهر و شهرسازی با دید و مدیریت امروزی باشد تا بتواند شهر را نجات دهد . تا انجایی که بعد از سی سال فعالیت حرفه ای شناخت پیدا نموده ام در تهران اینگونه افراد بسیار نادر و کم میباشند هر چند که سیاسیون چندان کاری هم با انها ندارند .
Iran, Islamic Republic of
شهروندان تهرانی اگر از مدیریت 12 سال اخیر راضی بودند که آقای قالیباف 700 هزار تا رای در تهران نمی آوردند.... تا کی میخواهید بر این موضع اشتباه تان پافشاری کنید... چند انتخابات دیگر را باید ببازید تا در موضع تان تغییر ایجاد کنید... اگر فروش شهر برای ایجاد سریع درآمد به منظور ساخت پروژه های بدون مطالعات کافی اسمش خدمات بی نظیر است امیدواریم مردم تهران هرچه زودتر از این خدمات بینظیر رهایی پیدا کنند
الهامیان
Iran, Islamic Republic of
با نظر مخاطب "سرور" موافقم .بهتر است با آنها کاری نداشته باشیم ولی باید توجه کرد پیروزی اصلاح طلبان نتیجه تجربه چندباره شکست های قبلی آنها بوده است و باعث انسجامشان در عین اختلافشان با هم شده است .چیزی که در این چند سال در بین اصولگرایان دیده نشده و یا کمتر دیده شده است . در کنار این مساله موضوع ضعف تبلیغات و مدیریت جنگ روانی که حریف به راه انداخته بود بسیار کارسازتر از حریف اصولگرایش بود. اصولگرایان باید به این اختلافات داخلی در زمینه انتخاب کاندیداهای خود فائق بیایند و به کسانی که مدعی هستند با توجه اعتبارشان در جامعه بها بدهند و افراد ضعیف از لحاظ رای آوری را نسبت به عدم کاندیداتوری یا هماهنگی کامل با کاندید اصلی قانع کنند . وگرنه تمام احزاب و گروه هایی که در این انقلاب نقشی داشته و دارند مسائلی از دولتمردان می دانند و می توانند آنها را مطرح کنند .