پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰
۱
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای :

حکم جلب فرزند ابتکار صادر شد

دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۴۴
کد مطلب: 499440
ما معتقد بوده و هستیم که چرا سیستم بانکی ما باید طوری عمل کند که اولاً این تعداد بدهکار بزرگ بانکی داشته باشیم و بعد هم تضمینی برای وصول مطالبات وجود نداشته باشد.
به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اظهارات وزیر اقتصاد که اعلام کرده "مه آفرید امیر خسروی" و "رستمی صفایی" در فهرست بدهکاران بزرگ بانکی در رتبه‌های اول و دوم قرار دارند درست است یا نه گفت: مه آفرید زمانی که دستگیر شد قطعاً بزرگترین بدهکار بانکی نبود و درباره فردی هم که نام بردید باید بگویم او یکی از بدهکاران بانکی است البته اصل مبلغ اش آن مبلغی که الان گفته شده نیست و مبلغ وی با تاخیر و جریمه، سنگین است.

وی افزود: ما معتقد بوده و هستیم که چرا سیستم بانکی ما باید طوری عمل کند که اولاً این تعداد بدهکار بزرگ بانکی داشته باشیم و بعد هم تضمینی برای وصول مطالبات وجود نداشته باشد. دستگاه قضایی همکاری لازم را داشته و دارد اما لازمه آن این است که وزیر اقتصاد، بانک مرکزی و بانک‌ها این مقدار تاخیر در معوقات نداشته باشند و روشی را در پیش بگیرند که این مسائل تکرار نشود.

معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه وکیل مهدی هاشمی گفته اتمام مرخصی به مهدی ابلاغ نشده گفت: او به زندان باز می‌گردد.

اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه رسانه‌های داخلی و خارجی خبر دادند که فرزند ابتکار چند میلیارد چک بی محل کشیده و طبق دستور مقام قضایی حکم جلب اش صادر شده اما خانم ابتکار در محل ساختمان محیط زیست او را فراری داده است، گفت: از اینکه ابتکار او را فراری داده یا نه اطلاعی ندارم و بعید هم می‌دانم اینطور باشد.

وی با اشاره به قطعی شدن حکم این فرد گفت: فرد مورد اشاره یک حکمی درباره چک دارد و چون قطعی شده برای جلب او اقداماتی شده، اما از فراری دادنش خبر ندارم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ابوذر
Iran, Islamic Republic of
آقای دادستان
همه می دانیم که موضوع فساد بانکی همیشه دو طرفه هست. وام گیرنده و وام دهنده. عموما با زد و بند با کارشناسان و مدیران بانکی این فسادها ایجاد می شود. باید با قاطعیت هر دو گروه را محاکمه کرد و به سزای عمل خویش رساند