شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۳
۷

ازفیش حقوقی‌مدیران چه‌خبر؟!/از صادرشدن‌سه‌فیش‌برای‌یک‌نفرتا...

دولت لایحه اصلاحی نمی دهد
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۹
کد مطلب: 490379
رئیس کمیسیون اصل 90 با تأیید تخلفات آشکار در پرداخت ها به برخی مدیران گفت برخی موارد پاداش‌های ناموجه میلیاردی به یک نفر پرداخت می شود و برخی مدیران مجامع عمومی شرکت های دولتی هم 200 تا 300 میلیون تومان دریافت می‌کنند.
ازفیش حقوقی‌مدیران چه‌خبر؟!/از صادرشدن‌سه‌فیش‌برای‌یک‌نفرتا...
به گزارش جهان، محمدعلی پورمختار شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما خواستار نظارت جدی تر دیوان محاسبات و دستگاه های نظارتی بر اجرای این قوانین شد و گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون نظام هماهنگ پرداخت، تکلیف دستگاه ها را روشن کرده اند.

وی گفت: به موجب بند پ ماده 50 برنامه قانون پنجم به کارگروهی اختیار داده شده که برای هیئت مدیره بانک ها، شرکت های دولتی و بیمه ها فوق العاده های ویژه ای را پیش بینی کنند اما این موضوع باید در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری باشد.

پورمختار با اشاره به فیش های حقوقی منتشر شده برخی مدیران بیمه مرکزی در روزهای اخیر، افزود: فوق العاده ها در پرداخت ها نباید در اضافه کاری و بازنشستگی لحاظ شود و باید به صورت غیرمستمر و موردی باشد که در این فیش ها رعایت نشده است.

وی با بیان اینکه مبالغ اضافه پرداخت شده به این مدیران و مدیران یکی از بانک ها به خزانه بازگشته است، گفت: تخلف آشکاری در این مسئله روی داده است.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: درباره پرونده حقوق مدیران تأمین اجتماعی که در چند سال پیش مطرح شد، فهرستی را به ما ارائه دادند که معمولی بود اما اطلاع داریم فیش های متعددی برای چند نفر صادر می شود و در برخی موارد یک نفر سه فیش دریافت می کند.

پورمختار گفت: در برخی موارد پاداش‌های ناموجه میلیارد تومانی به یک نفر پرداخت می شود و برخی مدیران در مجامع عمومی شرکت های دولتی 200 - 300 میلیون تومان دریافت می کنند.

عبدالله صفایی نسب معاون اقتصادی دیوان محاسبات کشور نیز در این برنامه گفت: این دیوان موضوع پرداخت فوق العاده ها را در سال 93 به بانک ها، بیمه ها و شرکت های دولتی اعلام کرد که این پرداخت ها نباید مستمر باشد.

وی افزود: در آن زمان این ابلاغ دیوان محاسبات رعایت شد اما در اسفند 94 برخی بانک ها و بیمه ها بر خلاف این رویه عمل کرده اند.

صفایی نسب با بیان اینکه اصل تخلف دریافتی های اخیر برخی مدیران در بیمه و بانک ها محاسبه یک فوق العاده خاص در اضافه کاری است، گفت: این مبلغ بیش از 50 درصد هر یک از پرداخت ها را شامل می شود و غیرقانونی است.

وی افزود: مسئله در اولویت به دادسرای دیوان محاسبات ارسال می شود تا در دو سه ماه آینده این پرونده بررسی شود.

معاون اقتصادی دیوان محاسبات کشور گفت: مبالغی که به این مدیران پرداخت شده است خارج از بودجه ای است که برای آن دستگاه تصویب شده است.

موسی الرضا ثروتی عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای حقوق و دستمزد نیز در این برنامه گفت: با توجه به اینکه قانون مدیریت خدمات کشوری در سال 86 تصویب و پنج سال به صورت آزمایشی اجرا شده است، اما امروز این قانون برای چهارمین بار در مجلس تمدید شد.

وی افزود: نه در دولت قبل و نه در این دولت حاضر نیستند درباره نظام هماهنگ پرداخت لایحه بدهند.

ثروتی با اشاره به رقم دهها میلیون تومانی دریافتی برخی مدیران در بیمه و بانک ها گفت: مشکل این است که قانون مدیریت خدمات کشوری اجرا نشده است.

وی گفت: چند سال است شورای حقوق و دستمزد تشکیل نمی شود و اکنون میزان حقوقها بسیار ناهماهنگ است و هر دستگاهی حقوق متفاوتی را به کارکنان خود می پردازد.

عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد افزود: دو سال است کمیسیون اجتماعی مجلس طرح نظام هماهنگ پرداخت را آماده کرده است اما هر بار دولت می گوید برای این موضوع من باید لایحه بدهم اما نمی دهد.

ثروتی گفت: نظام پرداخت حقوق بستگی به شغل و شاغل دارد و مشاغل از دو تا شش هزار با پنج رتبه امتیاز بندی شده اند.

وی افزود: بیشترین و کمترین حقوق را باید دولت مشخص کند اما بیشترین حقوق بر اساس قانون نباید بیش از هفت برابر کمترین حقوق باشد.

ثروتی گفت: اکنون دولت کمترین حقوق را 800 هزار تومان تعیین کرده است و بیشترین حقوق باید پنج میلیون و 600 هزار تومان باشد اما دولت مخالف قانون عمل می کند و اکنون 10 میلیون تومان را بیشترین حقوق در نظر گرفته است.

وی افزود: حقوق و مزایا بر اساس قانون نیست و هیئت های مدیره بانک ها و مدیرعامل ها همه تخلف می کنند.

عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد گفت: در حالی که حقوق نماینده مجلس اکنون حدود سه میلیون و 800 هزار تومان است گفت: برای مدیران عامل هیئت های مدیره شرکت های دولتی 15 هزار و 500 امتیاز در نظر گرفته شده که در گذشته 10 هزار بود.
منبع:فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


علی
Iran, Islamic Republic of
حالاملت "خزانه ی خالی" راباورکنن یا حقوق های نجومی رو....؟!!!!
علی
Iran, Islamic Republic of
اینکه فقط پول اضافه دریافتی به خزانه برگردد که کافی نیست متخلفین باید معرفی و محاکمه شوند .
حمید حقگو
با سلام من یک کارمند بنیاد مستضعفان هستم . اگر واقعا شهامت و جسارت و جرات دارید یک سری به فیش حقوقی و مزایا و پاداشهای معاونین و مدیران بنیاد بزنید آنوقت متوجه می شوید که فرق چندانی بین دریافتی اینها و مدیران بیمه نخواهد بود
امیدوارم اینقدر دیانت داشته باشید که به خاطر خدا این موضوع را پیگیری نمایید
خوب با خاطیان بیت المال و کسانی که اینگونه فیشها را صادر کرده اند چکار کردند
ازاده
از افزایش حقوق بازنشستگان چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محمدی راد
United States
در این دولت تدبیر و تمید دریافت حقوقهای چند ده میلیونی خیلی عادی است بانکها و موسسات بیمه ای شاید با توجیه بنگاه اقتصادی بودن برداشتهای غیر معقول خود را توجیه کنند ولی مطمنا در سازمانهای کوچکی مثل انتقال خون که در پرداخت به نیروهای قراردادی حداقل ها را رعایت میکنند مدیران آن در این دولت پولهای چند ده میلیونی میگیرند و بی شرمانه برای خونهای تحویلی به بیمارستانها که مردم به رایگان اهدا کردند از بیماران طلب پول میکنند
جا داره مسولین نظارتی وارد عمل شوند
واقعا این پولها خوردن نداره
حسین
به موجب بند پ ای بنازم این بند رو که همش کار سازه شنیدیم یکی از بانکها به کارمندش 200 ملیون وام داده و 50 تاشو بانک دوباره سپرده کرده از محل سودش اقساطشو پرداخت کنه یعنی 200 تا بلاعوض عمرا اگه بتونه کسی سر در بیاره