چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۲

اشاره مرحوم‌قاضی به آینده‌سیاسی‌امام (ره)

چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب: 478930
مرحوم قاضی به سیّد جوان فرمودند: آقا سیّد روح الله! در مقابل سلطان جور و دولت ظالم باید ایستاد.
اشاره مرحوم‌قاضی به آینده‌سیاسی‌امام (ره)
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، آیت الله حاج شیخ عباس قوچانی وصی رسمی مرحوم آیت الله العظمی آقا سیّد علی قاضی در امر طریقت و اخلاق و سلوک الی الله بودند، می‌فرمودند:

در نجف اشرف با مرحوم قاضی جلساتی داشتیم و غالبا افراد با هماهنگی وارد جلسه می‌شدند و همدیگر را هم می‌شناختیم.

در این جلسه ناگهان دیدم که سیّد جوانی وارد شدند، مرحوم قاضی بحث را قطع کردند و احترام زیادی به این سیّد جوان نمودند و به آن سیّد جوان فرمودند: آقا سیّد روح الله! در مقابل سلطان جور و دولت ظالم باید ایستاد، باید مقاومت کرد، باید با جهل مبارزه کرد.

این در حالی بود که هنوز زمزمه‌ای از انقلاب امام نبود! مرحوم آیت الله قوچانی فرموده بودند که ما خیلی آن روز تعجب کردیم ولی بعد از سال‌ها زیاد، پس از انقلاب، فهمیدیم که مرحوم قاضی آن روز از چه جهت آن حرف‌ها را زد و نسبت به امام احترام کرد.

این قضیه از فرزند آیت الله قوچانی، که نماینده ولی فقیه در نیروهای مسلّح است در ویژه نامه سالگرد ارتحال امام روزنامه جمهوری اسلامی نقل کرده که در دسترس ما نبود، لذا از کتاب «کرامات معنوی» از قول آیت الله ناصری دولت آّبادی (امام جماعت مسجد کمر زرّین اصفهان) نقل کردیم.

آیت الله حاج آقا نصرالله شاه‌آبادی فرمودند: قبل از اینکه امام به نجف تبعید شود، در خواب دیدم جنگی در خوزستان رخ داده و سرهای درختان خرما بریده شده است.

وقتی امام به نجف مشرف شد، خوابم را به ایشان عرض کردم. ایشان فرمود: مطلبی را می‌گویم ولی تا من زنده‌ام به احدی نباید بگویی.

سپس فرمود: در آن دوران که خدمت والدتان آیت الله شاه‌ّآبادی به سیر و سلوک مشغول بودم ایشان فرمودند: انقلاب خواهی کرد و پیروز می‌شوید و جنگی در خوزستان رخ خواهد داد که یکی از اقوام ما (یعنی شاه‌آبادی) در آن به شهادت نائل خواهد آمد.

* منبع:

کتاب اسوه عارفان – ص 92
شرح حال مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *