جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۰
۵
در دیدار وزیر خارجه انگلیس با لاریجانی مطرح شد؛

هاموند:نباید درگذشته ماند/توصیف لاریجانی از حس ایرانیان به انگلیس

سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۰:۱۰
کد مطلب: 440534
فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس در ادامه ملاقات‌های خود با مقامات عالی رتبه کشورمان بعد از ظهر امروز دوشنبه با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.
هاموند:نباید درگذشته ماند/توصیف لاریجانی از حس ایرانیان به انگلیس
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، در این دیدار ابتدا وزیر خارجه انگلیس با تشریح اهداف سفر خود به تهران،‌ بازگشایی سفارت بریتانیا در تهران را به منزله گام جدیدی در گشوده شدن افق تازه‌ای در روابط و همکاری های دو کشور توصیف کرد و گفت: پس از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵، زمینه‌های جدیدی برای ارتقاء سطح مناسبات دو کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی پدیدار شده و دولت انگلیس تمایل دارد روابط خود در زمینه‌های مورد علاقه طرفین را گسترش دهد.

وی افزود:‌ جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی هسته‌ای خود گام‌های مناسبی برداشت و استنباط عمومی در جهان این است که تهران قصد دارد در جهت منافع مردم کشورش به بهبود و ارتقاء مناسبات حق با کشور های جهان در آینده بیندیشد.

هاموند همچنین گفت:‌ ما امیدواریم جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود بر اساس توافق وین احترام بگذارد و ما نیز به تعهدات خودمان در این زمینه عمل خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس با اذعان به وجوه پیشینه ذهنی منفی در بین مردم ایران در خصوص سیاست‌های کشورش در گذشته نیز گفت: نباید در گذشته متوقف ماند و در جهت منافع ملی باید رو به جلو حرکت کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پارلمانی برای تسهیل گسترش مناسبات و همکاریهای دو کشور به ویژه در زمینه مقابله با تروریسم تکفیری داعش و قاچاق مواد مخدر خواستار انجام گفت‌وگوهای بیشتر بین نمایندگان مجالس دو کشور شد.

وزیر خارجه انگلیس همکاری ایران با قدرتهای جهانی در زمینه برقراری ثبات و آرامش در منطقه پرآشوب خاورمیانه را حایز کمال اهمیت دانست و افزود:‌ ثبات و آرامش منطقه خاورمیانه محور آرامش و صلح جهانی است.

در ادامه این دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحات وزیر خارجه انگلیس درباره تغییر رویکرد دولت انگلیس در تلاش برای گشودن افق جدیدی درروابط خود با جمهوری اسلامی ایران را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد، رویکرد جدید بریتانیا بر پایه اقدام و منافع متقابل در جهت زدوده شدن ذهنیت منفی مردم ایران نسبت به سیاستهای گذشته این کشور تحقق یابد.

وی در همین راستا گفت:‌ رفتار دولت انگلیس در زمینه دخالت‌های گاه و بیگاه در امور داخلی ایران در گذشته باید تغییر جهت پیدا کند و مردم ایران نباید احساس کنند که رویکرد بریتانیا نسبت به آن‌ها غیر دوستانه و مبهم است.

لاریجانی با انتقاد از برخی کشورهای غربی در اتخاذ سیاست یک بام و دو هوا در زمینه موضوعات مهم همچون مقابله با تروریسم،‌ قاچاق مواد مخدر، حقوق بشر و اشغال خارجی نیز خاطر نشان کرد: برخورد با مقوله تروریسم نباید تاکتیکی و صوری باشد و کسانی که تروریستم تکفیری را به وجود آوردند و تسلیح و حمایت نمودند باید پاسخگوی سیاست‌های اشتباه خود باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافق هسته‌ای اخیر ایران با ۱+۵ نیز اظهار نمود: در خصوص این توافق کمیته ویژه‌ای تشکیل شده که کار بررسی‌آن را بر عهده دارد و کمیسیونهای تخصصی مجلس نیز در حال بررسی جداگانه موضوع هستند و باید منتظر بود تا نتایج بررسی‌ها مشخص شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


سیاح
Iran, Islamic Republic of
انگلیس استعمارگر و معروف به روباه پیر در فتنه ۸۸ مستقیم حمایت از فتنه گران داشت هم از طریق BBC و هم از طریق سفارت خود در تهران
در تاریخ ایران ، انگلیس رو سیاه ترین است
Iran, Islamic Republic of
آقای رییس!
حداقل این همه لبخند و ذوق زدگی در چهره نداشته باشید این طور که پیداست ظاهرا بیشتر از آنها، شما از این اتفاق نا میمون بازگشایی خوشحال هستید!!!
یاد آن مرد به خیر که بعد از فتنه 88 با جذبه و اقتدارو صلابت زل زده بود تو چشمهای سفیر انگلیس و محکم ایستاد و....
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
ای اهل ایمان ، از غیر همدینان خود دوست صمیمی همراز نگیرید ، چه آنکه آنها از خلل و فساد در کار شما ذرّه ای کوتاهی نکنند ، آنها مایلند شما همیشه در رنج باشید ، دشمنی شما را بر زبان هم آشکار سازند و محققا آنچه در دل دارند بیش از آن است. ما به خوبی برای شما بیان آیات کردیم اگر عقل را به کار بندید. ( آیه شریفه 118 از سوره مبارکه آل عمران)
شریفی
بسمه تعالی

به نظر شما عجیب نیست که اشتراک رنگ لباس مهمانان با میزبانان و یا با رنگ انتخاباتی آنها در سفرهای مقامات خارجی به ایران کاملا مشهود است!؟ مثلا در این دیدار رنگ کراوات وزیر روباه پیر با لاریجانی
محسن 2
Iran, Islamic Republic of
اگر آقای احمدی نژاد را در زمینه برخورد با سیاستمداران غربی تحلیل کنیم الق و والانصاف تنها مردی بود که مواضعش را چه در پشت سر و چه در روبروی آنها علیرغم جثه کوچکش ! بسیار مردانه اعلام میکرد طوریکه از غرور به خود میبالیدیم ولی بسیاری از دولتمردان ما مواضعی لرزان و آبکی دارند و بر مبنای باد اعلام موضع میکنند و بقول مولوی !
ما همه شیریم شیران الم
حمله مان از باد باشد دم به دم