جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۴
۶۱
در جلسه مشترک هیات دولت با استانداران سراسر کشور:

حمله انتخاباتی روحانی به شورای نگهبان

نظارت و اجرا نباید در انتخابات مخلوط شوند
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۰۲
کد مطلب: 439624
رئیس جمهور با بیان این که مجلس آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود، گفت: نظارت و اجرا نباید در انتخابات مخلوط شوند.
حمله انتخاباتی روحانی به شورای نگهبان
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی صبح امروز چهارشنبه رییس جمهوری کشورمان در نشست مشترک هیات دولت و استانداران سراسر کشور، مذاکره را یک دانش، فن و هنر دانست و با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید با رویکرد تعامل سازنده وارد عرصه مذاکرات هسته‌ای شد، گفت: ایران اسلامی در مذاکرات هسته‌ای به هیچ وجه از اصول و اهداف اصلی خود کوتاه نیامد.

وی با اشاره به اینکه «معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است»، گفت: حفظ غنی‌سازی و حق تحقیق و توسعه برای مراحل پیشرفته‌تر این دانش و برخورداری از مکانی برای این فعالیت‌ها که برای ما دارای تضمین باشد، اهداف اصلی بود که توانستیم آنها را به خوبی تثبیت کنیم.

روحانی در ادامه با بیان اینکه وضعیت فعلی موضوع هسته‌ای شرایط ویژه و جدیدی را برای کشورمان، منطقه و جهان پدید آورده، گفت: اساس توفیق بزرگی که تا این مرحله در موضوع هسته‌ای بدست آمده مربوط به ایستادگی و مقاومت مردم، لطف خداوند و حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب است. اما اگر مجموعه رفتار دولت که چراغ سبز لازم را مبنی بر تمایل به حل و فصل واقعی این موضوع به افکار عمومی دنیا نشان داد نبود، حل و فصل این پرونده محال بود.

روحانی افزود: آنچه بسیار اهمیت دارد این بود که مجموعه رفتار دولت تدبیر و امید علامتی را به دنیا نشان داد مبنی بر اینکه ما مصمم به تعامل سازنده هستیم و دنیا این علامت را دریافت کرد. صدور این نشانه و علامت با زبان و بیانیه خواندن مقدور نبود بلکه این اتفاق در مقام تصمیم، عمل و اجرا روی داد.

رییس جمهوری با بیان این که تا این چراغ سبز به دنیا نشان داده نمی‌شد قدرت‌های بزرگ حاضر به نشستن پشت میز «مذاکره» نبودند، اظهارداشت: آنچه گاهی پیش از این انجام می‌شد صرفاً نشستن پشت میز و بیانیه خواندن بود و مذاکره‌ای انجام نمی شد در حالی که ما نیاز به مذاکره واقعی داشتیم.

روحانی تصریح کرد: مذاکره واقعی یعنی آنکه ما حرف طرف مذاکره را بفهمیم و حرف و منظور خودمان را نیز به او بفهمانیم و در این بین راه میانه‌ای را برای رسیدن به توافق کشف کنیم.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه توان مذاکره از ملزومات اولیه و بدیهی مذاکره است، خاطرنشان ساخت: متأسفانه برخی فکر می‌کنند با شعار و درشت‌گویی می‌شود عالم بشریت را تسلیم کرد اما مذاکره روال دیگری دارد. در مذاکره باید هر یک از طرفین مذاکره، طرف مقابل خود را به نقطه‌ای امیدوار کند و اساساً مذاکره باید بر ایجاد نقطه امید بنا شود.

روحانی ادامه داد: مذاکره یعنی این که طرف مقابل اگر احساس می‌کند که نمی‌تواند به صد در صد اهداف خود برسد - که اساساً چنین چیزی در مذاکره معنا و مفهوم هم ندارد - اما دو طرف مذاکره اهداف حداقلی را برای خود در نظر بگیرند تا فضایی برای گفتگو ایجاد شود و در این میان فرصتی برای چانه‌زنی وجود داشته باشد.

رییس جمهوری گفت: هر مذاکره‌ای از یک نقطه عزیمتی‌ شروع می‌شود تا طرفین پس از مذاکره به یک نقطه تلاقی برسند و طبیعی است که هر یک از طرفین، این نقطه تلاقی را جایی در میدان طرف مقابل خود ترسیم کند اما در نهایت باید در میانه میدان به تفاهم برسند.

دکتر روحانی با بیان این که کشورهای بزرگ با صدور قطعنامه ۱۹۲۹ کشور ما را به آستانه جنگ برده بودند، اضافه کرد: این قطعنامه به کشورهای دیگر اجازه می‌داد هر زمانی که احساس نیاز کردند محموله‌های ما را مورد بازرسی قرار دهند و این به معنای جریان مستمر مواجهه و مقابله بود که هر لحظه می‌توانست ، جنگ ایجاد کند.

رییس جمهوری اظهار داشت: بر اساس قطعنامه‌هایی که شورای امنیت سازمان ملل علیه ما صادر کرده بود ایران ذیل فصل هفت منشور ملل متحد قرار گرفته بود که کشورمان و فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی معرفی می‌کرد و با استفاده از همین اهرم بر اساس ماده ۴۱ این فصل از منشور ملل متحد، تحریم‌های ظالمانه‌ای را علیه ایران وضع کرده بودند که وضعیت بی‌سابقه‌ای را پس از انقلاب اسلامی برای کشور به وجود آورده بود.

روحانی با بیان این که نمی‌خواهم شرایط سخت مرداد سال ۹۲ مصادف با آغاز به کار دولت را تشریح کنم ، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید رویکرد تعامل سازنده را برگزید و وارد عرصه مذاکرات هسته‌ای شد. مذاکره یک دانش، فن و هنر است و نیازمند تسلط به مبانی مذاکره و خواندن ذهن طرف مقابل است. معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه در مذاکره تلاش بر آن است که اهداف و دستاوردهای اصلی حفظ شده و درباره آنچه در کوتاه مدت قابل جبران است مذاکره صورت گیرد، خاطرنشان ساخت: طبیعی است که طرف مذاکره ما هم از ورود به مذاکره اهدافی دارد. برخی فکر می‌کنند در مذاکره ما باید به صددرصد اهداف خود دست یابیم و طرف مقابل دستاوردش از مذاکرات صفر باشد و به ما اعتراض می‌کنند که مثلاً چرا طرف مذاکرات ما نیز به یک سری اهدافش دست یافته است.

رییس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه قدرت‌های جهانی طرف مذاکره با جمهوری اسلامی در این مذاکرات به خوبی دریافتند که فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران به هیچ وجه و هیچ‌وقت متوقف نخواهد شد، ادامه داد: به جز یک کشور که شرایط متفاوتی پیدا کرد، هر کشور دیگری در دنیا به دنبال غنی‌سازی رفت و بنا به هر دلیلی دنیا با آن مخالفت کرد در نهایت مجبور شد به طور کامل دست از فعالیت‌های هسته‌ای خود بکشد و این تنها جمهوری اسلامی ایران بود که توانست در این کارزار مهم، اهداف اصلی و بزرگ خود را محقق کند.

روحانی رفع همه تحریم‌های ظالمانه در زمینه‌های مالی، بانکی، حمل و نقل و سایر عرصه‌های اقتصادی را هدف مهم دیگر دولت از ورود به عرصه مذاکره ذکر کرد و اظهارداشت: این هدف نیز به خوبی محقق شد و مقرر شده است که طرف مقابل، در آستانه آغاز اجرای توافقات صراحتاً لغو تحریم‌ها را اعلام کند و با توجه به اینکه آنها ابتدا فقط به تعلیق و سپس لغو تدریجی تحریم‌ها اصرار می‌ورزیدند، لغو کامل و یکجای تحریم‌های اقتصادی برای ما دستاورد بزرگی است.

رییس جمهوری، لغو قعطنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه کشورمان را به طور یکجا و در یک نشست رسمی، دستاورد بسیار مهم سیاسی مذاکرات هسته‌ای برشمرد و تصریح کرد: اینکه کشوری بتواند طی یک قطعنامه شش قطعنامه دیگر شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه خود را لغو کرده و ضمن آن «برجام» بعنوان توافقنامه هسته‌ای را به تأیید این شورا برساند که متضمن حفظ حق غنی‌سازی، تحقیق و توسعه و رفع همه تحریم‌ها می‌باشد و در ادامه نیز از حق تجاری سازی فعالیت‌های هسته‌ای‌اش برخوردار شود و به همکاری هسته‌ای با کشورهای دیگر دنیا بپردازد، دستاوردی بزرگ و بی‌مثال است.

روحانی با طرح این سؤال که کجا در تاریخ سراغ دارید که ایران در یک موضوع بین‌المللی مربوط به حقوقش در برابر ۶ قدرت دنیا بنشیند و به تمام اهداف اصلی‌اش برسد؟، خاطرنشان ساخت: پیروزی هسته‌ای در تاریخ کشورمان بی‌سابقه بود و نمی‌دانم چرا عده‌ای این افتخار را که متعلق به یک ملت بزرگ در برابر قدرت‌های جهان است، زیر لب ذکر می‌کنند. این افتخار تنها متعلق به دولت نیست بلکه متعلق به همه ملت و حتی همه کشورهای در حال توسعه و راهنمای آنها به سمت احقاق حقوقشان است و باید آن را با صدای بلند بیان کرد.

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود با بیان این که برای حرکت موفق به سمت آینده نیاز به امید، اعتماد، اتحاد و اراده ملی داریم گفت: وقتی ملتی به آینده خودش، نظامش و دولتش اعتماد داشته باشد سرمایه اجتماعی به وجود می‌آید و ملت با اراده محکم در صحنه حاضر می‌شود و در سایه این اعتماد و امید ملی حاصل از آن می‌توان بر هر مشکلی فائق آمد.

روحانی با اشاره به اینکه «با توجه به ادامه تحریم‌ها تا پیش از آغاز اجرای «برجام» و قیمت فعلی نفت و مشکلات دیگری مثل خشکسالی مستمر و ادامه‌دار، با محدودیت منابع مواجه هستیم»، افزود: البته اینها بدان معنا نیست که نمی‌توان بر مشکلات غلبه کرد و اساساً هنر دولت این است که در شرایط سخت منابع محدود را به شکل صحیح مدیریت کند و البته در این مسیر باید از همراهی و حمایت مردم و همه قوا بهره‌مند شود. چنانکه توفیقات ما در عرصه هسته‌ای نیز مرهون همین همدلی، انسجام و همکاری همگانی بود.

رییس جمهوری دستیابی به اجماع ملی را مهمترین مقدمه در رسیدن به توفیقات هسته‌ای برشمرد و اظهار داشت: این کار بزرگ و هنر عظیمی بود که به سمتی حرکت کردیم که دولت در کنار قوای دیگر، مقام معظم رهبری و برخورداری از پشتیبانی عمومی ملت ، حرکت صحیحی را بنیان گذاشته و به پیش برد تا این پیروزی بزرگ نصیب ملت شد.

روحانی اضافه کرد: امروز و در نتیجه حصول توافق یک فضای آرام و مناسب در داخل کشور، منطقه و عرصه بین‌المللی پیش روی ما ایجاد شده که برای استفاده صحیح از آن نیازمند حفظ همان اجماع ملی هستیم که منجر به توافق هسته‌ای شد. رویکرد ما همچنان تعامل سازنده و تلاش برای گسترش صلح و پرهیز از ظلم و تجاوز به دیگران است و البته کشوری هستیم که ثابت کرده‌ایم ظلم و زور و تجاوز را هرگز نمی‌پذیریم.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران پافشاری بر حل و فصل همه معضلات جهان از طریق مذاکره و گفتگوست، اظهار داشت: نباید فکر کنیم پس از حصول توافق می‌توانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم و عمل کنیم و دیگران در برابر این تغییر رفتار ما واکنشی نخواهند داشت. باید همان مسیر سازنده را به درستی به پیش ببریم، همان راهی را که مردم در خرداد ۹۲ به آن اقبال کردند و عامل این توفیق بود که اگر آن راه را ادامه ندهیم چه بسا توافق نیز پایدار نباشد.

روحانی در ادامه سخنان خود با بیان این که باید همه توان و استعدادهای خود را در شرایط جدیدی که پیش روی ما قرار گرفته به کار بگیریم، تصریح کرد: وزرا، استانداران و همه مسئولان دولتی امروز باید احساس کنند که سنگینی بار مسئولیت‌شان دو چندان شده است به خصوص آنکه اگر کسی تا دیروز دنبال بهانه بود که بگوید تحریم‌ها نمی‌گذارند کار کنیم، امروز در برابر مطالبات و خواست‌های مردم این بهانه نیز از اعتبار ساقط شده است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه البته مردم ما به خوبی توجه دارند که با رفع تحریم‌ها همه مشکلات یکروزه سامان نمی‌یابد، خاطرنشان ساخت: این نکته مهمی است اما از آن مهمتر امیدی است که در جامعه ایجاد شده و مردم می‌بینند که نظام مقتدری دارند که بزرگترین معضل سیاسی بین‌المللی را با انگشت تدبیر خود حل و فصل می‌کند و برای موفقیت در آینده باید این امید، تدبیر، اعتماد و تلاش متقابل بین مردم و دولت و حاکمیت، تداوم یابد.

روحانی با اشاره به بهانه‌جویی‌های برخی بدخواهان که همواره می‌گفتند توافق در مسأله هسته‌ای ممکن نیست، گفت: همین افراد امروز که توافق حاصل شده می‌گویند کسی حاضر نیست به ایران آمده و سرمایه و تکنولوژی با خود بیاورد اما مطمئنم که سرمایه و تکنولوژی خیلی زودتر از آنچه در مخیله این بدخواهان است، مسیر خود را برای ورود به این کشور پیدا می‌کند و البته ما باید اراده خودمان را برای تعامل با جهان همچون گذشته به خوبی حفظ کرده و به دنیا نشان دهیم.

رییس جمهوری اضافه کرد: نباید اجازه دهیم بروکراسی پیچیده مانع ورود سرمایه و تکنولوژی به کشور شود و در این بین وزارتخانه‌هایی که در اولویت جذب سرمایه و تکنولوژی هستند باید موانع را برطرف کرده و به خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف برای جذب همکارانشان در دنیا تلاش کنند و هر استعداد، ظرفیت و توانی در هر نقطه کشور از دیده پنهان نماند.

روحانی با اشاره به اینکه در جریان سفرهایم به استان‌های مختلف و به ویژه در جلسات توسعه استان‌ها آمادگی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را آشکارا دیده‌ام و معتقدم شرایط برای یک تحول بزرگ در کشور آماده است، اظهار داشت: دولت کاملاً آماده است تا اختیارات لازم را برای جذب سرمایه و تکنولوژی و تولید مشترک به استان‌ها بدهد و موانع پیش روی سرمایه گذاران داخلی را به سرعت برطرف کند و همه به این مسأله باور داشته باشند که هر قدمی برای پیشرفت کشور حتی اگر یک روز زودتر برداشته شود به اندازه خود برای کشور مهم است.

رییس جمهوری با بیان این که هدف ما در نهایت تحقق اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: قطعاً شرایط پساتحریم برای تحقق اقتصاد مقاومتی بهتر از قبل است و در کنار این شرایط جدید باید فضای مناسب اجتماعی و سیاسی را نیز فراهم کنیم.

روحانی در توضیح الزامات فضای مناسب اجتماعی و سیاسی برای پیشرفت سریع کشور تأکید کرد: هیچ حزب، جناح و گروه قانونی در کشور نباید احساس یأس کنند.

رییس جمهوری با بیان این که مجلس شورای اسلامی آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود، افزود: این نظر مقام معظم رهبری و گفته قانون اساسی ماست و مگر می‌شود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کرده‌ام که می‌توانم آنجا را به هر رنگی که بخواهم درآورم؛ اینگونه نیست.

روحانی با بیان این که «اینجا جمهوری اسلامی ایران است و قانون اساسی در آن حاکم است»، اظهار داشت: ما جایی را در کشور نداریم که بخواهد افراد صالح و دلسوز را که می‌خواهند با استفاده از تجربیاتشان به کشور خدمت کنند حالا از هر جناحی که باشند رد صلاحیت کند. تمام گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی قانونی مورد احترام هستند. همه از نظر دولت برابرند و آن جایی که باید بگوید فردی برای شرکت در انتخابات صالح است یا نه هیأت‌های اجرایی هستند و ما هیأت اجرایی نداریم که یک جناح را تأیید صلاحیت کند و یک جناح دیگر را تأیید صلاحیت نکند.

رییس جمهوری تأکید کرد: شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش‌بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمی‌تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنیم.

روحانی تصریح کرد: پیروزی هسته‌ای برای این نبود که ما در عرصه هسته‌ای پیروز شویم و در بقیه عرصه‌ها پیروزی بدست نیاوریم. پیروزی هسته‌ای آغازی برای پیروزی‌های همه جانبه و پی در پی بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی باید انتخاباتی با شور و شکوه باشد که همه مردم در آن شرکت کنند.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه همزمان با انتخابات مجلس انتخابات خبرگان نیز برگزار می‌شود که برای ما بسیار مهم است، اضافه کرد: اگر همه به این باور مهم برسیم که تصمیم‌گیر برای این کشور ملت ایران هستند مشکل حل خواهد شد و اگر کسی غیر از این، تفکر دیگری داشته باشد تیشه بر ریشه جمهوری اسلامی زده است.

روحانی با اشاره به این که امام راحل معتقد بود میزان رأی ملت است، اظهار داشت: ما فقط باید زمینه را برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه آماده کنیم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهک‌های مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟ ملت ایران ملتی بالغ، باتجربه و بزرگ است که به خوبی برای آینده خود تصمیم می‌گیرد.

رییس جمهوری خطاب به حاضرین گفت: در دوران پساتحریم شما علاوه بر تأمین امنیت به عنوان یک اصل مهم که بیش از همه مسئولیت آن بر عهده وزارت کشور و استان‌های مرزی است، دو وظیفه مهم و سنگین دیگر نیز بر عهده دارید. اول یک حرکت بزرگ اقتصادی و جذب سرمایه و تکنولوژی و دوم برگزاری باشکوه، دقیق و سالم انتخاباتی که همه در آن مشارکت کرده و به آن افتخار کنیم.

روحانی اظهار داشت: همانگونه که دنیا پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای با دیده احترام به ایران نگاه می‌کند باید انتخاباتی برگزار کنیم که دنیا با افتخار و احترام به آن نگاه کند.

رییس جمهوری در پایان سخنان خود از مقام معظم رهبری ، مردم و همه کسانی که به هر نحو در طول ۲۲ ماه مذاکرات هسته‌ای در بدنه دولت و یا دیگر ارگان‌های کشور در کسب توفیق هسته‌ای مشارکت داشته‌اند، تقدیر و تشکر کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Spain
آقاي روحاني اگه راست ميگي چشم ها رو ببند بعد ببين ده متر ميتوني توي يك جاده بري، دستها بدون نظارت چشمها، مملكت را به بيراهه برده و سرنگون خواهد كرد.
سیاسی
سلام
دوره اول ریاست جمهوری و در حالی که شورای نگهبانی نبود از میان 106 کاندیدا بنی صدر انتخاب شد

قابل توجه ریاست محترم جمهور راستگو و باسواد ...
نتیجه توافق و رفع تحریم ها
قطع یارانه ها- گرانی بنزین،نان،اجاره ها ،لبنیات،خودرو و....، _گرانی دلار_،واردات بی رویه بنزین و برنج و دیگر کالاهای لوکس- کاهش قدرت خریدمردم و......
United States
"مجموعه رفتار دولت تدبیر و امید علامتی را به دنیا نشان داد مبنی بر اینکه ما مصمم به تعامل سازنده هستیم". آدمه نامه به هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت امریکاست.این نامه در پاسخ این سؤال وزارت امور خارجۀ آمریکا از رهبران جنبش سبز است که «ما باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری نباید انجام دهیم.»
Iran, Islamic Republic of
آقای روحانی با این پستی که دارید چه گلی به سر کشور زده اید که حالا نگران پست های آینده هستید.
رضا
Iran, Islamic Republic of
فاین تذهبون!
بهانه جو
Iran, Islamic Republic of
بهانه را مطرح نکردید !?
روحانی گفت با توافق دیگر هیچ بهانه ای برای کار کردن نداریم !?
سوال این است که تا حالا مگر برای کار کردن بهانه داشتید و کار مکردید !?
Spain
اگر اينطور كه رئيس جمهور ميگويد كه مجلس اول فلان و بهمان، پس امام خميني ره چه نيازي ميديد كه شوراي نگهبان را تاسيس و بناكند. شورايي كه طبق فرامايش آن بزرگوار مخالفت با آن فساد في الارض است.
ایول دمت گرم از حرف امام خمینی تعریف میکنن از عملش انتقاد
بصير
آقي روحاني 700 هزار راي عدد زيادي نيست که عجب سراپاي شما را بگيرد!
ملت ايران گوش به حرف رهبرند...فداييان رهبرند...
از طرف خودتون حرف بزنید نه ملت ایران ! روحانی 19 میلیون رای داره عمو جون !
محمد
آقای بصیر رای ایشونو زیاد بردی بالا کلا 270 هزارتا رای بیشتر از 50 درصد نیاورده اینهمه بلدم بلدم می کنه!!!
Iran, Islamic Republic of
700 هزار راي؟ خوابي يا بيدار اخوي پس 19ميليونش كجاست
آقای کم سواد ذوق زده!
منظور نویسنده کامنت چند هزار رای اضافه است که نگذاشت استاد روحانی به دور دوم مشرف شوند
نصف مردم ایران به ایشان رای ندادند
Iran, Islamic Republic of
مرک بر ضد ولایت فقیه.
بیخود بزرگوار بزرگوار نکن هرکسی امکان اشتباه داره تو زندگی
عبدالله
وعده های سرخرمن آقای روحانی. مرد مومن 25 سال آینده کی زنده است کی مرده که بخواهیم غنی سازی کنیم و یا تحقیق نوسعه واقعی نه کاریکاتوری
در برجام اکثر ظرفیت های مهم هسته ای برای ایران به 15 سال و 25 سال آینده موکول شده. یعنی کشک.
فرجام
اول اجازه بده برجام توسط مسئولین ذیصلاح تایید شود ،بعد کلاسش را بگذارید؟
عین سین
Iran, Islamic Republic of
فریاد از باد قدرت، چکار می کنند این صندلی ها؟ علیکم بتهذهیب نفوسکم!!مواظب باشید که در روایات از معصومین علیهم السلام داریم که: آخرین رذیله ای که از قلوب متقین بیرون می رود "حب جاه" است!! تکرارمی کنم از "قلوب متقین"
Iran, Islamic Republic of
تو خوبي ...
تو چطوری؟
ذوق زده شدی؟
Iran, Islamic Republic of
خوب ميشه
اميد دارم ...
Romania
حرف دهنتو بفهم
محسن
Iran, Islamic Republic of
آیا ادامه حرفش اینه که اگه مجلس متعلق به یک جناح نباشه یعنی در انتخابات تقلب شده و مردم بیریزین تو خیابونا؟!
علی
United Kingdom
متاسفانه مطالب نقل شده ازرییس جمهورآنقدرمغالطه داردکه آدم نمی داندبه کدامیک ازآنهاجواب بدهد!!! واقعامتاسفم ازاینهمه سطحی نگری وساده انگاری درتحلیل مسائل داخلی وخارجی! 1)پس ازتوافق نمی توانیم هرطورکه بخواهیم حرف بزنیم( تلویحامعنی این حرف این است که نبایدچیزی بگوییم که کدخداونوچه هایش بهشان بربخورد) 2)تعیین تکلیف برای شورای نگهبان 3)انتقادازشیوه ی مذاکره ی تیم قبلی(درحالیکه جلیلی هیچکدام ازاین امتیازات ویرانگررابه غربی هانداده بود) 4)اگر"دنیاپس ازتحریم بااحترام به ایران نگاه می کند"پس اینهمه تهدیدوگزینه های روی میزبرای چیست؟ 5)...انتخاباتی برگزارکنیم تادنیاباافتخارواحترام به آن نگاه کند...! مگرسال 88بالاترین میزان مشارکت درآن انتخابات باشکوه رقم نخورد؟ واکنش آمریکاواروپابه آن چه بود؟؟ و.......
علی
در مجلس اول 33 نفر بصورت علنی از حامیان ریاست جمهور(بنی صدر) و با حمایت او به مجلس راه پیدا کردند. ظاهرا جناب حسن خان بدش نمیاد عده ای نماینده از طرف دفتر ریاست جمهوری توی مجلس داشته باشه:-)
تعجب از این است که آقای روحانی خود را حقوقدان می داند یکدور با تامل توافق را بخوانید و از توهم خارج شوید یعنی قبلا ما مذاکره نمی کردیم فقط شما بلدید مذاکره کنید قبلا ما زبان امریکایی ها را نمی فهمیدیم اما حالا فهمیدیم علادتان نرود لبخند روی پله های کاخ سعد آباد با جک استراو و ...حتی راضی به چند سانتریفیوژ هم نشدند آنجا چطور شد شما زبان آنها را متوجه نشدید با ااین همه امتیازی که دادید آنچه که مانده زور و دیپلماسی شما نبود دست آوردها و تلاش شبانه روزی دیگران بود اینهمه توهین و تشر به افراد قبلی برای چه برای انتخابات پناه برخدا
علی
رأی مردم پیاده کردن منویات امام است. شورای نگهبان وظیفه دارد نظارت استصوابی کند اگر صرفاً نگاه کردن است چه نیازی به چشم است همه کاری را دست انجام دهد. این همه تناقض در گفتار، از یک طرف دم از قانون زدن و از طرف دیگر تفسیر آن بر مینای خواست خود، از یک روحانی پذیرفته نیست. فتنه فتنه است و فتنه‌گر فتنه‌گر. مردم خوب می‌فهمند خادم و خائن کیست؟
حسین
Iran, Islamic Republic of
در دولت قبل امریکایی ها التماس می کردند بیایید مذاکره و بدون هیچ پیش شرطی غنی سازی 20 در صد را پذیرفتند اما رفقای فعلی شما با کودتایی که در سال 88 میخواستند راه بیاندازند به امریکایی ها چراغ سبز دادند و امیدوارشان کردند و الان هم می خواهند میوه اش را بچینند.
مصطفی رهبری
ماشاء الله این رئیس جمهور ما عجب اعتماد به نفسی داره؛ «پیروزی هسته‌ای در تاریخ مملکت ما بی‌سابقه بود»!! اگه این پیروزی باشه، وای به حال شکست‌ها!
در مذاکرات هسته‌ای به هیچ وجه از اصول!!! و اهداف اصلی خود!!!کوتاه نیامد!!!
قطعنامه 1929 که بسترساز تحریمهای نفتی و بانکی شد نتیجه فتنه مخالفین دکتر احمدی نژاد در سال 88 بود .
حمید
به یاد دارم که دولت قبل، جلسه ای رو با تعداد زیادی اقتصاددان برگزار کرد. صرفنظر از اینکه چقدر به تصمیمات این جلسه اتکاء کرد و چه نتیجه ای ازش حاصل شد، همین که شجاعت برگزاری چنین جلسه ای رو داشتند، درخور ستایش و تقدیره.
حالا باید از این "مدبّرین" و "امیدواران" نیز خواهش نمود، یه جلسه ی پشت درهای بسته هم که شده با همان اقتصاددانان و منتقدین مذاکرات برگزار کند.
به نظرم حداقل ارزش شوی تبلیغاتی را برای دولت داشته باشد.
آقای حقوقدان خیلی پرتی آنکه صلاحیتها را تشخیص میدهد وظیفه شورای نگهبان است نه مجری
مجری وظیفه اش فراهم آوردن لوازم کار از جمله صندوقهای رای محل برگزاری وانتخابات و تعیین عوامل اجرایی انتخابات و شمارش آرا و...تمیدوارم که یکبار برای خودت هم که شده قانون اساسی را مطالعه کنی
Norway
مگر می شد بدتر از این رای داد ؟ ضعیف ترین و مسئله دارترین فرد با ارا 50 درصد به قدرت رسید و ان شد که نباید میشد . گارد کشور را نیمه باز کردند . خدا بعدش را بخیر کند .
Norway
روحانی اظهار داشت: همانگونه که دنیا پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای با دیده احترام به ایران نگاه می‌کند باید انتخاباتی برگزار کنیم که دنیا با افتخار و احترام به آن نگاه کند.
اقای روحانی ، اقای روحانی ، اقای روحانی ، اقای روحانی ، اقای روحانی ، اقای روحانی وبازهم اقای روحانی!!!!؟؟؟؟؟؟
اصغر
اگرحرف ایشان درست وقانونی است صلاحیتش رابرپست رییس جمهوری ازدست می دهدچون شورای نگهبان صلاحیت وی راتایید کرده که بنابه گفته ایشان شورای مذکورنمی توانسته این کاررابکند
اگر این جملات روحانی دیکتاتوری نیست پس چیه؟
حرف حق تلخه براى شما تندروها و داعش داخلى
"رئیس جمهور با بیان این که مجلس آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود"
از کی تابحال رئیس قوه مجریه برای قوه مقننه تعیین تکلیف می کند؟ این آقا ، حالش خوبه؟
Iran, Islamic Republic of
این آقا به این و اون کنایه نزنه روزش شب نمیشه ؟

یه روز دولت قبل یه روز مجلس یه روز شورای نگهبان
خودت چند مرده حلاجی جناب پرزیدنت؟
کاظم
چه کنيم با اين همه تدبير!!!!!
Norway
اخر این چه صیغه ای است که مد شده . یک عده مرتبا دارند گیر می دهند بسلامت انتخابات . . اگر منظورتان تایید صلاحیت هاست که شورای نگهبان اجازه نمی دهد و نباید بدهد که ادم های مسئله دار بیایند . شما هم راضی نباشید که قطعا نیستید . اگر هم نظارت بر اجرای انتخابات است که دست خودشماست .
اکبرشاه
شما نمی تونید انتقاد دو تا روزنامه و سایت رو تحمل کنی و سریعا درب شون رو تخته می کنید اونوقت می گی : « مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهک‌های مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟»
Romania
از یه نظر راست میگن.اگه شورای نگهبان درست عمل میکرد یکی مثل ایشان رییس جمهور نمیشد
میرزا
از یه طرف میگن «ملت ایران ملتی بالغ، باتجربه و بزرگ است که به خوبی برای آینده خود تصمیم می‌گیرد» اونوقت نوبخت(دست راست روحانی) راجع به انتخابات 88 و انتخاب مردم میگه:دل ما با کسی که سال 84 پیروز شد اصلاً صاف نشد و هیچ وقت نتوانستیم او را به عنوان مظهر جمهوریت مردم فهیم و با فرهنگ و صادق جمهوری اسلامی ایران بدانیم
علی
انسان می ماند ایشان رئیس جمهور ایران اسلامی است یا ............ باید اول فکر کند بعد حرف بزند خدایش خودش به حرفهای خودش یک بار گوش بدهد
ع ر میبد
این حرفها بسیار بسیار خطرناکه این حرفها نشونه خیلی چیزاست اگر مردم خواب باشند وبا این حرفها پی به حقیقت نبرند وگوینده این حرف را نشناسند با سیلی محکمی از خواب بیدار خواهند شد
شهروند درجه چندم
مجلس اول چه ربطی به حالا داره آقای روحانی؟
اونموقع شرایط کشور و گرایش ها و خیلی مسایل دیگر کاملا متفاوت ازالان بود
سیاه بازی هم حدی داره!
مثل این می ماند که بگوییم اونموقع شورای انقلاب بود و الان هم داشته باشیم!
علی
سوالي كه پيش مياد اينه كه اگر كار تاييد صلاحيت وظيفه دولت است نه شوراي نگهبان، الان روحانی رييس جمهور بود؟ واقعا انتظار داشتید دولت احمدي نژاد حاج حسن رو تاييد كنه؟ يا مشايي رو رد صلاحيت؟ راستي نظرتون چيه دولت صلاحيت رقباي خودش در انتخابات چهار سال دوم رييس جمهور حاضر رو بررسي كنه؟
واقعا كجا به اين اقا دكتري حقوق دادن؟!!
Iran, Islamic Republic of
امام راحل فرموده اند: "هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است"
Iran, Islamic Republic of
تشبیه دولت به دست و شورای نگهبان به چشم جالب است. ولی بر اساس همین تشبیه نباید چشم را بست و با دست کاری انجام داد بعد چشم را برای نظارت بر کار کرده دست باز نمود . کدام انسان عاقل و بینا چنین می کند؟!!! به خاطر داشته باشیم که چشم در قسمت سر قرار گرفته و به مغز (عقل) نزدیکتر است.
ایرانی
باسلام
جناب آقای روحانی حزب و جناحی که هراز چند گاهی در داخل کشور آشوب به پا میکنه به چه درد مملکت میخوره که حالا باید در مجلس هم کرسی داشته باشه !!!!! ؟؟؟؟ آیا کشورهای اروپایی که شما دم از رابطه و... میزنید هم این گونه پیشرفت کردند !!! خداوکیلی چی فکر میکنید !!!؟؟؟؟
شورای محترم نگهبان نظارت بر اجرای صحیح انتخابات دارد تا مفسدین و...که خیلی هاشون با شما معاشرت دارند وبیت المال را خالی میکنندوارد خانه ملت نشوند
البته خیلیاشون میشوند و....
خداوند به شورای نگهبان عزت روز افزون بدهد به کوری چشم منافقین داخل ودشمنان خارج
شریف مها جر
در فرمایشات اقای دکتر روحانی نکاتی وجود دارد بسیار بدیهی وطرح ان توسط ایشان بسیار بعید بود وبرای مثال اولا اینکه حتما اقای روحانی نقش مهندس ناظر در پروزه های عمرانی را می داند که اگر چنانچه مجری از مصالح صحیح ودرست استفاده نکند ناظر ان کار را تایید نمی کند پس نقش ناظر در تعیین مصالح نقش قابل قبول برای مجری ودیگران است ثانیا مقایسه مجلس اول با این زمان خیلی منطقی به نظر نمی رسد زیرا ریا کاری و نفاق جدید ومدرن امورات مربو طه را دچار مشکل نموده است وایا واقعا شرائط افراد وازمان عوض نشده است وایا عصر پیامبر اسلام -ص - وامام علی -ع- یکسان است . نتیجه اینکه نسبت به بیان مطالب عنایت بیشتری مبذول تا از برداشت های مخرب و ناصواب پیشگیری شود
بفرمائید این هم اسم رمز فتنه جدید.
Iran, Islamic Republic of
روحانی؟! این حرف ها رو گفته؟!!!!
قزوینی
Iran, Islamic Republic of
در فیلم اخراجی های (2)
اکبر عبدی در زمان اسارت مجبور شد بخاطر رضایت دل بعثی های عراقی شعار دهد و بگوید درود بر صدام یزد کافر
ما هم برای اینکه رفتار روحانی و دولتش را تائید کنیم ؛ می گوییم درود بر دولت بی تدبیر و نامید کننده روحانی !!!
یک کلام
خدا وکیلی حرفهای تکراری این آقا شنیدنی است؟؟ٓٓ!!!
Iran, Islamic Republic of
آقای روحانی خودت را راحت کن و بگو اینم تقصیر دولت قبله که شورای نگهبان، نظارت کرده بود!
Iran, Islamic Republic of
دولت تدبیر و امید تا کنون دستاورد ارزنده و قابل دفاعی نداشته