پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰
۱

موثرترین راه های پیشگیری از نارسایی قلبی

چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۷
کد مطلب: 410849
دبیر علمی بخش داخلی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران، از کنترل قند و فشار خون به عنوان موثرترین راه های پیشگیری از ابتلا به نارسایی قلب نام برد.
به گزارش جهان به نقل از مهر، دکتر احمد امین در حاشیه برپایی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران، گفت: به دلیل اينكه ميزان قابل توجهي از مراقبت های درمانی مورد قبول دنیا برای بیماران دچار نارسایی قلبی کشور زیر پوشش بیمه قرار ندارند، بسیاری از بیماران به خاطر هزینه های سنگین در مراحل پیشرفته بیماری از درمان های توصیه شده سر باز زده، درمان را رها می کنند.

وی افزود: این در حالی است که نارسایی قلبی مجموعه ای از بیماری های بسیار خطرناک است که در کشور ما نیز مانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه در حال افزایش بوده، مرگ و میر ناشی از آن بیش از بسياري از سرطان هاست.

امین با اشاره به اینکه نارسایی قلبی به معنی اختلال در عملکرد قلب و خونرسانی به بافت ها و بخش های مختلف بدن است که شایع ترین علامت آن تنگی نفس، خستگی، ناتوانایی است، تصریح کرد: نارسایی قلبی یکی از مهم ترین دلایل بستری شدن افراد به خصوص در سنین بالادر مراکز درمانیست.

دبیر علمی بخش داخلی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران یادآور شد: مطالعات نشان می دهد در ۵۰ درصد موارد، افرادی که به دلیل نارسایی قلبی در بیمارستان ها بستری می شوند در عرض ٣-٦ ماه یا دوباره بستری می شوند یا فوت می کنند.

وی از کنترل قند و فشار خون که عوامل خطرساز ابتلا به نارسایی قلب به شمار می روند به عنوان موثرترین راه های پیشگیری از ابتلا به نارسایی قلب نام برد و اظهار داشت: دارو درمانی منجر به کاهش علایم این بیماری، افزایش طول عمر و کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی می شود.

به گفته امین، هر چند داروهای درمان نارسایی قلب در کشور موجود است، اما به دلیل کامل نبودن این داروها منتظر ورود داروهای جدیدی به کشور هستیم که می توانند، سبب رهایی بیماران از بستری شدن شوند.

وی با اشاره به اینکه هم اینک دستگاه های مورد تایید برای درمان نارسایی قلبی شامل ضربان ساز، شوک دهنده و... در کشور موجود است که علاوه بر داشتن متخصصان ماهر به دلیل حمایت های وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر با مشکل چندانی در این زمینه روبرو نیستیم، خاطر نشان ساخت: ورود دستگاه های با تکنولوژی بالا می تواند در کاهش مشکلات بیماران دچار نارسایی قلبی موثر باشد.

دبیر علمی بخش داخلی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران از اقدام های تهاجمی جراحی و غیر جراحی در درمان بیماران دچار نارسایی قلبی به عنوان درمان های دیگری نام برد که در مراحل پیشرفته این بیماری به کار گرفته می شود که خوشبختانه این خدمات زیر پوشش بیمه ها قرار دارند.

وی ادامه داد: در بخش پیوند قلب برای بیماران دچار نارسایی قلب پیشرفت های خوبی حاصل شده و هم اینک مراكز مجربي در تهران و شهرستان ها به پیوند قلب و پیوند همزمان ارگان های دیگر مشغولند که موفقیت آنان با آمارهای جهانی قابل قیاس بوده و با حمایت وزارت بهداشت و درمان از این بیماران، هزینه ای برای عمل پیوند توسط بيماران پرداخت نمي شود.

امین گفت: با وجود آنکه مراقبت بیماران دچار نارسایی قلبی در مراکز روزانه و در خانه به عنوان روش درمانی موثری در دنیا شناخته شده است که می تواند، افزایش کیفیت زندگی بیماران و کاهش مدت زمان بستری شدن آنان را به همراه داشته باشد، اما متاسفانه به دلیل ناشناخته بودن این نوع از خدمات در کشور ما خدمات مورد اشاره فاقد هرگونه حمایت بیمه ای هستند.

وي افزود: هم اكنون پيشرفت هاي خوبي در مورد درمان هاي جديد از جمله سلول هاي بنيادي حاصل شده است و در آينده اي نزديك نتايج پژوهش هاي مرتبط با اين درمانها اميدهاي جديدي را براي درمان نارسايي قلب ايجاد مي كند.

سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران که از سوی انجمن جراحان قلب، انجمن قلب و عروق و انجمن بیهوشی قلب که از گذشته در مرکز همایش های دانشگاه شهید بهشتی تهران آغاز بکار کرده است، تا روز جمعه ۱۵ اسفند ماه ادامه دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


France
اگرپیشگیری باشه اصلا خیلی از این بیماری هاپیش نمیاد ،متاسفانه اساس بیمه ها درایران درمان محور است بطورمثال همین بیماری های قلبی وعروقی عوامل اصلی اش تغذیه ی افراد است حالا ببینید وقتی یک فرد می خواهد به متخصص تغذیه مراجعه کند باید تمام هزینه ی ویزیت رو ازجیب خودش بپردازد.چرامردم تحت پوشش بیمه ی تغذیه قرار نمی گیرند .تشکر.لطفا پیگری بفرمایید