جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۳۱۶
۶۹
نامه جمعی از اساتید دانشگاه جامع علمی-کاربردی؛

بلا تکلیفی اعضای هیات علمی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در دولت تدبیر و امید

شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۱
کد مطلب: 389773
پس از گذشت چهار سال از استخدام پیمانی اعضای هیات علمی، آن هم پس از به عمل آمدن گزینش ها و مصاحبه های مختلف علمی و صلاحیت عمومی، دانشگاه قصد تسویه حساب با هجده نفر از اعضای هیات علمی خود داشته و آنها را تا به حال که سه ماه از تاریخ پایان حکمشان گذشته است، بلا تکلیف نگه داشته و هیچ گونه اقدام عملی و پاسخ مشخصی در مورد تبدیل وضعیت این اعضای فرهیخته صورت نداده است
بلا تکلیفی اعضای هیات علمی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در دولت تدبیر و امید
گروه جامعه جهان نيوز- جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی با ارسال نامه ای به جهان نيوز نسبت به اقدام اخیر سرپرست این دانشگاه و بلاتکلیفی اعضای اعضای هیات علمی این دانشگاه انتقاد کردند.

متن این نامه به این شرح است:


یکی از انتقادات اساسی و جدی به دولت تدبیر و امید، نابسامانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. نظارت ضعیف این وزارتخانه بر عملکرد دانشگاه ها و به ویژه دانشگاه علمی-کاربردی موجب گردیده تا از بدو تاسیس این دانشگاه با حاشیه های بسیاری همراه باشد. از طرف دیگر فاصله گرفتن دانشگاه علمی-کاربردی از فضایی با محوریت علم، دانشگاه را وارد فضایی می‌کند که هم خودش را آسیب می‌زند و هم برای دولت یازدهم حاشیه‌سازی می‌کند از این رو به نظر می رسد آقای رئیس جمهور که خود یک شخصیت علمی و دانشگاهی می باشد و خود را برخاسته از جریان فرهیخته می‌داند مطمئنا از این رفتارهای منتسب به دولتش که با مشی اعتدالی همراهی ندارد بی اطلاع می باشد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی هر ساله در راستای نیل به اهداف، رسالت و تامین کادر هیات علمی خود از بین دانش آموختگان برتر دانشگاه ها که دارای سوابق ارزنده و درخشان علمی (شامل سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی) می باشند اقدام به جذب هیات علمی به صورت هیات علمی پیمانی طرح سربازی می نماید تا بتواند هم نیروی انسانی خود را فراهم نماید و هم هرم هیات علمی خود را ارتقا و بهبود بخشد.

آن دسته از اساتید دانشگاه علمی-کاربردی که در سال‌های گذشته به صورت پیمانی به این دانشگاه پیوسته بودند، اکنون با مشکلی مواجه شده‌اند که چه بسا هرگز تصور آن را هم نداشتند. ماجرا ‌بدین گونه است که حال پس از گذشت چهار سال از استخدام پیمانی اعضای هیات علمی، آن هم پس از به عمل آمدن گزینش ها و مصاحبه های مختلف علمی و صلاحیت عمومی، دانشگاه قصد تسویه حساب با هجده نفر از اعضای هیات علمی خود داشته و آنها را تا به حال که سه ماه از تاریخ پایان حکمشان گذشته است، بلا تکلیف نگه داشته و هیچ گونه اقدام عملی و پاسخ مشخصی در مورد تبدیل وضعیت این اعضای فرهیخته صورت نداده است در صورتی که این بلاتکلیفی با بخشنامه های وزارت علوم مغایر بوده و پیامدهای سنگینی را برای این اساتید‌ داشته است.

بنا بر ماده دوازده و سیزده آئین نامه استخدامی دانشگاه ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورخ ۹۰/۱۲/۲۷ به شماره ۱۵/۲۷۳۲۹۸ دانشگاه موظف می باشد در خصوص تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی پیمانی خود تصمیم گیری نماید. در ماده دوازده این آیین نامه آمده است "دانشگاه می تواند در صورت تائید صلاحیت عمومی، موافقت هیات اجرایی جذب موسسه (رئیس دانشگاه) و کسب حداقل ۷۰ درصد امتیازات تعیین شده در آئین نامه ارتقا، اعضای هیات علمی پیمانی خود را به رسمی-آزمایشی تبدیل وضعیت نماید". با این تفاسیر سرپرست دانشگاه علمی-کاربردی جناب آقای دکتر شفیعی در جلسه ای رسمی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه بیان می نماید که "دانشگاه علمی-کاربردی دانشگاه نبوده بلکه موسسه می باشد و موسسه نیز نیاز به هیات علمی ندارد". به نظر می رسد این ادبیات و اینگونه تصمیمات شتابزده پس از انتصاب ایشان، نه تنها توهین بزرگی به خانواده علمی-کاربردی می باشد بلگه هزینه های سنگینی را برای دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی به همراه دارد.

در بسیاری از دانشگاه های معتبر کشور جذب هیات علمی پیمانی به صورت "طرح سربازی" یکی از روشهای تامین نیروی علمی دانشگاه محسوب شده و این افراد با توجه به تجربه ای که در طی چهار سال به دست می آورند و هزینه ای که دانشگاه برای آنها صرف می کند، "حفظ" می شوند و تبدیل به اعضای هیات علمی رسمی می شوند و اتفاقا این مساله عقلا و منطقا به صواب نزدیک تر است اما متاسفانه در دانشگاه علمی-کاربردی با تنگ نظری مسئولان و بدون در نظر گرفتن مبانی انسانی، شرعی و اخلاقی این نیروهای علمی به سادگی کنار گذاشته می شوند که این موضوع پیامد های سنگینی را در زندگی خانوادگی و اجتماعی این افراد به دنبال دارد.

هجده نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه که در تاریخ ۹۳/۵/۱۶ مدت تعهد پیمانی آنها به اتمام رسیده و تعداد ۵۵ نفر دیگر که در سال های آتی به اتمام خواهد رسید با امید فراوان به این دانشگاه آمدند، برای آینده زندگی و شغلی خود برنامه ریزی کرده، تشکیل خانواده داده، صاحب فرزند شده، برخی به سمت‌های اجرایی رسیده، سن استخدام و فرصت های شغلی دیگر را از دست داده‌اند و حال در هنگام تبدیل وضعیت سرپرست دانشگاه می گوید این دانشگاه نیاز به هیات علمی ندارد و این در حالی است که تمامی این افراد از مطرح ترین دانشگاه های کشور و با بهترین رزومه علمی و آموزشی فارغ التحصیل شده اند.

سوالات مهمی که در اینجا مطرح می گردد این است:

۱- چگونه دانشگاه جامع علمی کاربردی در دوران ریاست های قبلی دانشگاه نیاز به هیات علمی و تبدیل وضعیت مدیران ستادی به هیات علمی داشت، اما در دوران ریاست جدید نیاز ندارد؟

۲- چگونه در شرایطی که هیات امنای دانشگاه پس از بررسی و تخصیص زمان فراوان مجوز جذب هیات علمی را برای تکمیل چارت علمی و اجرایی صادر می کند و جذب انجام می شود به ناگهان بعد از گذشت چهار سال عنوان می شود جذب هیات علمی اشتباه بوده است؟

۳- آیا عدم جذب ۷۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه که به دنبال خود فلاکت ۷۰ خانواده و کودک را به دنبال دارد مغایر با سیاست های کلی نظام و بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد شرایط مناسب به منظور رشد جمعیت و افزایش امید به ازدواج نیست؟

۴- آیا شرایط مذکور با شعار رییس جمهور منتخب مردم یعنی تدبیر، امید، عدالت و قانون مداری مطابقت دارد؟ به نظر می رسد تمامی این شعارها در دانشگاه جامع علمی کاربردی لگدمال شده است.

۵- کدامین قانون به یک شخص اجازه می دهد تا اعضای هیات علمی یک دانشگاه را بدون هیچ بررسی صلاحیت های علمی و عمومی و صرفا بدلیل تفکر شخصی، به صورت فله ای اخراج کند؟ حتی اگر بنا بر فرض محال اینگونه باشد این عمل با کدامین موازین علمی، اخلاقی و شرعی مطابقت دارد؟

یقینا این رفتار دانشگاه علمی-کاربردی اثری جز افزایش نا امیدی بین قشر تحصیل کرده کشور و متعاقبا افزایش خروج نخبگان از کشور نخواهد داشت کما اینکه هم اکنون نیز این شرایط بین این اعضا مشهود است. قطعا نه تنها بررسی وضعیت جذب اعضای هیات علمی در سال جاری و آینده کم اهمیت تر از وضعیت بورسیه های غیر قانونی سال های گذشته نیست بلکه بسیار پر اهمیت تر است. لذا، جناب آقای دکتر روحانی حال را دریاب که گذشته گذشته است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


آقای شف.. مثل مع.... و سایر افراد نزدیک به فرجی دانا و توفیقی، دغدغه مسائل کلان آموزش عالی را ندارند. این افراد برای مسائل دیگری وارد آموزش عالی شده اند و تلاش میکنند منویات افراد در سایه وزارت علوم را اجرایی کنند
نغمه
فرمایش حضرتعالی کاملا صحیح است. ایشان با اهداف دیگری به دانشگاه علمی-کاربردی آمده اند که بلاتکلیفی اعضای هیات علمی و مشکلات آنها جزو این اهداف نمی باشد.
محمد زاده
طی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبلغ سی هزار تومان بابت فعالیتهای فرهنگی از دانشجویان اخذ می شود و باید بابت فعالیتهای فرهنگی هزینه شود این رقم ضربدر هشتصد هزار دانشجو چقدر می شود این پول در حساب دانشگاه چکار می کند این پول باید به مراکز اموزشی تخصیص یابد این پول چند میلیاردی با سود احتمالی و ... در حساب دانشگاه چکار می کند تحصیل درامد نامشروع و اداره ان در حساب دانشگاه تخلف بیین مالی است قابل توجه سازمان بازرسی کل کشور و اقعا در روز روشن و این تخلف چند میلیاردی دانشگاه جامع جهان نیوز این موضوع را جدی منعکس کنید حقوق فرهنگی دانشجویان و تخلف سنگین مالی در دانشگاه جامع حال با کدام تدبیر و کدام امید
موسوی
United States
30000×800000=24000000000 فکر کنم بعد چهار سال با سود و... به سه هزار میلیارد تومان برسی حالا ترمی 30هزار تومان یا سالی دوستان اطلاع رسانی بشتر بکنند اقای محمد زاده منتظریم
رقیه مرادی
دل پر دردی دارند دانشجویان
حبیبی
United States
واقعا هر دم از این گل بری می رسدو....این عدد یعنی چی!!!!!!!!!!
نغمه
من واقعا برای دانشگاه متاسفم. این دانشگاه زندگی ما را از هم پاشید.
متاسفانه ما انتظار همچین چیز هایی از این دولت نداریم.
مهدی فاموری
خبر شکه کننده ای بود. من از این دولت انتظار نداشتم. اگه نخبه ها از کشور برن کی میخواد کشور رو اداره کنه
امیر
من فقط برای دانشگاه علمی-کاربردی متاسفم
رضا
مشکلاتی که برای این گروه بوجود آمده است مربوط به یک نفر نمی باشد. خانواده و آینده این افراد را دریابید جناب آقای دکتر روحانی.
عبادی
واقعا می شود دانشگاهی با دو معاون واردراتی و سه معاونت بلاتکیف که نه معاون دارد و ندارد ارداره شود به نظرم انحلال و ادغام استراتژی اول باند در سایه وزارت علوم است و با اعلام مخالف صریح و جدی دکتر نجفی با ادغام استراتژی دوم یعنی فروپاشی از درون و بی اعتبار کردن دانشگاه با حذف مدیران و بلاتکلیفی هیات علمی های دانشگاه و بیرون کردن حدود پنجاه هیات علمی تا پایان سال دانشگاه جامع به فرو پاشی از درون منجر خواهد شد دکتر شفیعی پیمانکار باند در سایه وزارت علوم در فروپاشیددانشگاه جامع به نفع دانشگاههای غیر انتفاعیدانشگاه ازد و دانشگاههای دیگر در برابر گاهش دانشجو ی انان است
محمدی
من به عنوان یکی از اعضاء هیئت علمی شدیدا متاسف شدم با شنیدن این بی قانونی، امیدوارم وزارت محترم علوم از حول هلیم تو جوب نیفتد
کلا در یک جمله بنویسید دولت تدبیر و امید.....
بقیش هم بگو
مستور
نام دانشگاه علمي كاربردي در ليست وزارت علوم وجود دارد
دانشگاه جامع در قبال این عزیزان به شدت کوتاهی کرده است. و شان عضو هیات علمی را زیر سوال برده است. عزیزانی که 4 سال برای دانشگاه زحمت کشیده اند به راحتی کنار گذاشته شوند!؟؟؟ 4 سال تجربه و زحمتشان را با تصمیمات نا عادلانه به هدر ندهید. جناب آقای روحانی لطفا کمکشان کنید
این دانشگاه 800 هزار نفر دانشجو داره، اگه نیازی به هیات علمی نداره پس این سوال پیش میاد که الان دقیقا این 800 هزار دانشجو رو کی داره مدیریت می کنه آیا!!!!!!!!! چه کسی مسئولیت مدیریت و کیفیت آموزش و چنین گستردگی در این موسسه رو بر عهده داره؟؟ و نهایتا اینکه تاوان مدیریت اشتباه مسئولین رو باید اعضای هیات علمی بدن؟!؟!؟!؟!
مرتضی
جالب بد اخلاقی و بی حرمتی به سرمایه های انسانی دانشگاه فقط با بلاتکلیفی این دوستان نیست هیات علمی قطعی دانشگاه را هم با عزل کردن و بلاتکلیف کردند این یک ماموریت سازمان یافته توسط باند در سایه به محوریت میلی منفرد است
علی
مگه تا الان این افراد داشتند 800 هزار دانشجو را اداره می کردند
این افراد در این 4سال هیچ فعالیت علمی به عنوان هیات علمی انجام ندادند و مثل بقیه فعالیتی کارمندگونه داشتند که البته این نقد به نگرش مسئولان وقت داشنگاه برمی گرده.
این عزیزان به جای انجام دوره سربازی در پادگان ها، 4 سال با حقوق مکفی در دانشگاه حضور داشتند و از اول هم هیچ تعهدی برای جذبشان نبوده است
اینها اخراج نشده اند، بلکه مدت تعهدشان تمام شده است
رزومه علمی این دوستان رو شما نگاه کنید متوجه میشید که اونی که بهتون این حرفا رو زده یا خودتون چقدر حقیرید
علی
شما بزرگوار، من حقیر
ولی رزومه چه ربطی به عملکرد داره
شما برو عملکرد رو نگاه کن
منظورم این نیست که این بندگان خدا از نون خوردن بیفتن ولی الکی آسمون و ریسمون رو به هم نبافید
بلاخره اینها در هیات علمی طرح سربازی مشغول شدند و از اول هم می دونستند که هیچ تعهدی برای جذبشون وجود نداره
هیات علمی
United States
بهتره که شما یه مقدار بیشتر در رابطه با عملکرد این دوستان تحقیق کنید.
هیات علمی
United States
تا وقتی که این دانشگاه رئیس و معاونانش از دانشگاه های دیگه باشن مشخصه که این دانشگاه همیشه درجا می زنه، دلیلش وضعیت کنونی دانشگاه و حاشیه هاش
حزب الله
شما که این طویی نظر دادی توضیح بده که چه جوری از رزومه و فعالیت همه اطلاع داری؟
دانشگاهی که هیات علمی هاش الان از دانشگاه آزاد با رشته های کشاورزی و جنگلداری و زیستند نمی تونه با بچه هائی که فارع التحصیل دانشگاههای دولتیند و رتبه های بالای کنکور بودن و رزومه اجرائی و علمی مناسب دارن هر جور که می خواهد برخورد کند.
دانشگاه جامع در قیلب هزینه هائی که جامعه برای رشد و تعالی این دوستان پرداخته وتباه کردن آینده این جوونها پاسخگو باشه
شما تمام آنچه که به این جوونا دادی و آنچه که از آنها گرفتید رو در محاسباتتون لحاظ کنید و یک طرفه قضاوت نکنید و پیش از اظهار نظر قوانین مربوطه را ملاحظه بفرمائید
عزیزم همه میدونن شما چه کاره هستی.. و چه رزومه ای داری..و چطوری خودتو توی این سازمان جا کردی..
محمد
Iran, Islamic Republic of
افراد مذکور تمام سعیشان را در جهت مفید بودن برای جامعه برداشته اند و حالا وظیفه دولت ایجاب میکند امنیت شغلیشان را تامین نماید
هیات علمی
United States
خیلی جالبه که رئیس دانشگاه علمی کاربردی چارت دانشگاه رو قبول نداره در حالیکه بر اساس همین چارت پست ریاست اونجا رو اشغال کرده
خودت حساب کن که اش چقدر شور شده
آنکس که نداند که نداند که نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند
shakila
با توجه به شناختي كه از اعضاي هيات علمي سرباز آن دانشگاه دارم همگي ايشان از بهترين و كارآمدترين نيروهاي اين دانشگاه هستن كه اكثريت قريب به اتفاقشون از دانشگاه هاي معتبري مدرك گرفتن و به واقع وزنه هاي آن دانشگاه هستن. واقعا در تعجبم اگر همچين برخوردي باهاشون كرده باشن!!!!!!!
majid
با سلام
بله من نیز یکی از اعضا هیئت علمی هستم
نامه زدند که ما را به دانشگاه اصلا راه ندهید بعد از چهار سال کار
این واقعا شرم آور هست
متاسفم
انوری
متاسفم
مریم سعادتی
با سلام آقای روحانی این جواب رای هایی نیس که ما به شما دادیم . خانواده ما با این بلاتکلیفی از هم می پاشه...
سال 96 ی دانیم و شما
علي
هيئت علمي پيماني را يا بايد اخراج كنند تحت عناوين قانوني و يا اينكه تبديل وضعيت نمايند. قاعده اي كه در تمامي دانشگاه ها جاري است.
محسن
امیدوارم با تدبیر رئیس دانشگاه و وزیر علوم مشکل اشتغال این عزیزان حل بشه و از حضور این اساتید در دانشگاه بهره مند شویم
از این خبرا نیست
Ali
واقعا آدم چی بگه وقت رییس دانشگاه خودش بگه دانشگاه تحت امرش دانشگاه نیست؟؟؟؟؟
موسوی
واقعا جوک نیست خودش حکم سرپرست دانشگاه از وزیر علوم گرفته بعد بگوید این دانشگاه نیست راستی یک سوال دکتر شفیعی همزمان رییس دانشگاه فنی و حرفه ای و سرپرست دانشگاه جامع برای چیه دکتر نجفی که ادغام را منتفی کرده حالا این جا را هم که دانشگاه قبول نداره پس تشریف ببرند همان دانشگاه فنی و حرفه ای
اینتازه اول صبحه
فرهاد
بنده خودم از اساتید یکی از دانشگاههای دولتی هستم و با خواندن این خبر بسیار ناراحت شدم. چرا باید با زندگی و آینده این افراد بازی بشه؟ این دانشگاه مثل دانشگاه های دیگر میتونه به راحتی این افراد رو تبدیل وضعیت کند. از رئیس جمهور دولت تدبیر و امید تقاضا دارم به وضعیت قشر دانشگاهی به ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی رسیدگی نمایند
از کجا معلومه که شما استاد دانشگاه هستی؟
طرح سربازی
علمی کاربردی هم که زیر مجموعه وزارت علوم هست که! دانشگاه ما که فک نکنم این طوری باشد
اوضاع بدجوری قاطی پاتی شده
shiva
United States
واقعاً جای تاسف داره که با قشر تحصیل کرده این کار را میکنند. آخه نتیجه درس خواندن و خدمت کردن و تربیت دانشجویان بعد از 4 سال اینه ؟؟؟؟؟
گناه خانواده های اونا چی بوده؟؟؟ امیدوارم به زودی مشکل شما در این شرایط سخت و هزینه های بالای زندگانی حل بشه.
ایمان
United States
امیدوارم با درایت دولت تدبیر و امید و موافقت رییس دانشگاه مشکل شما قشر فرهیخته که شغل انبیاء را دارید هرچه زودتر در این شرایط سخت زندگی حل گردد.
محمد
با سلام. انشاله با درایت مسولین دانشگاه جامع این مشکل خیلی زود حل بشه و این افراد و خانواده هاشون از بلاتکلیفی در بیان...واقعا دردآوره
مهدي ب.
واقعا متاسفم!
مهدی
من بعنوان یک دانشجوی دکترا در دانشگاه دولتی، قلبا امیدوارم هرچه سریعتر اسم دانشگاه رو از روی این موسسات آموزشی بردارن تا امثال من که برای گرفتن مدرک واقعا تلاش کردیم با شاغلینی که از این موسسات مدرک کیلویی می گیرن و پیشرفت شغلی هم می کنن یکی نباشیم!
حداقل اینه که مدارک این موسسات باید فقط در همون نهاد مرتبط معتبر باشه ولاغیر.
نغمه2
Iran, Islamic Republic of
با سلام من هم یکی از بچه های هیات علمی طرح سربازی دانشگاه جامع علمی-کاربردی بودم که متاسفانه در زمان ریاست اقای دکتر پورعباس با ما هم تسویه حساب کردند(بعداز 6 ماه انتظار بیهوده) در حدود 21 نفر بودیم. متاسفانه یکی دو نفرشون رو نگه داشتن و بقیه هم ....
ایشالا امکان بازگشت شما عزیزان هم به دانشگاه فراهم بشه
از کی تا حالا خانمها هم سربازی میرن !!!!!!!!!!!!
مهدی -
Latvia
تا جایی که بنده اطلاع دارم این نوع بلاتکلیفی ها به گونه ای در دانشگاه های دیگر نیز وجود دارد. به نظر می رسد وضعیت وزارت علوم که بی صاحب هست باعث ایحاد این شرایط می باشد
محمد
Latvia
من هیات علمی پیمانی دانشگاه سبزوار هستم. پستم معاون آموزشیه. من هم همین شرایط رو دارم. البته دانشگاه نامه تبدیل وضعیت من رو زد اما وزارت هنوز حکم بنده رو نزد. الان 3 ماهه جقوق نمیگیرم
United States
چرا اسمتو تغییر می دی نظر می دی؟؟؟؟مگه مجبوری؟
جواد
Latvia
وقعا متجب شدم!!!!!!!!!!!!
سروش
Iran, Islamic Republic of
اين اقايون تا الان به اسم دانشگاه كلي امتياز و منافع كسب كردند. حالا كه موقع تعيين وضعيت جوان هاي نخبه كشور شده،براساس منافع شخصي خودشون خيلي راحت ميگن دانشگاه علمي كاربردي، يك موسسه است؟!!
واقعا جاي تاسف دارد كه همچين افرادي در جايي كه اينده سازان اين كشور رو تربيت مي كنه، مديريت مي كنند!
مجید
در نهایت اخراج اعضای هیات علمی از دانشگاه ها به ضرر دانشگاه ها بوده و پیامد هایی از جمله ضعف در تصمیم گیری های آتی را به دنبال دارد. شالوده کیفیت آموزشی در دانشگاه وجود و حضور اعضای هیات علمی دانشگاه می باشد. لذا از دولتمردان خواهش داریم با اتخاذ تصمیمات درست و به موقع به ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کمک نمایند. و با تدبیر و درایت امید دوباره را به قشر فرهیخته و دانشگاهی کشور برگردانند.
جوانی را ارزو عیب نیست
مریم
با سلام
بعد از چهار سال کار
با زن و فرزند
این بدیخت ها دیگه سن استخدامیشون هم گذشته الان چی کار می کنند
علي ب.
ايشالا دوستان به حقشون برسن
حسن
Latvia
به نظر وزارت علوم از حول حلیم افتاده تو دیگ!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
واقعا جاي تأسف دارد كه با وجود همه زيرساخت هاي قانوني جهت جذب أين نيروها تنها به دليل بخل و حسد برخي از مسوولان دانشكاه و ترس از تصدى بست سازماني ايشان توسط أين نيروهاي توانمند أقدام به اتخاذ أين تصميمات مينمايند
جرا بأيد مديران أرشد و معاونين أين دانشكاه همكي مأمور از ساير أدارت و دانشكاه ها بأشد كه تعصب خاصي نسبت به سرنوشت دانشكاه نداشته باشند????!
سردر گم هم هستند...
حسین
آقای شفیعی این دانشگاه رو داره نابود میکنه..همه کارها رو خابونده...مدیران رو بدون جایگزین تودیع کرده ...
علوم شود
آقای شفیعی بفکر دانشگاه نیست ...
مدرس
به نظر من دانشگاه علمی کاربردی جزو ضعیفترین ارگانهای کشوره. علاوه بر اینکه نظارتی بر ان نمیشود بصورت یک امپراطوری درامده که دولت نمیتواند مقابل اون کاری کند. برای مشاهده این مطلب کافیه یه سر به مراکز علمی کاربردی بزنید که بدون داشتن تجهیزات و امکانات انواع رشته های مهندسی رو دارن و هیچ ناظری هم نمیتونه اونا رو تعطیل کنه. البته روسای دوره های مختلف مدام دم از تعطیلی اونا میزنن ولی زورشون نمیرسه//// این هم سرونوشت افرادی که چهار سال از عمرشونو تلف کرده اند. واقعا شرم اوره اونوقت میگن فرار نخبه ها.....
مشکل همین بی برنامه بودن و تصمیمات شتابزده و بها ندادن به مدرسین و اعضای هیات علمیه