پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
 
۱۳
۱۸
حجت الاسلام زائری:

ضرورت گفت‌وگو با زن بی‎حجاب شهروند جامعه اسلامی از گفت‌وگو با آمریکا بیشتر است

دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۶
کد مطلب: 379289
حجت الاسلام زائری یکی از معضلات اساسی در حوزه عفاف و حجاب را نداشتن ارتباط و گفت و گو با مخاطبان این حوزه دانست و گفت: ضرورت گفت‌وگو با زن بی‎حجاب شهروند جامعه اسلامی از ضرورت گفت‌وگو با آمریکا بیشتر است.
ضرورت گفت‌وگو با زن بی‎حجاب شهروند جامعه اسلامی از گفت‌وگو با آمریکا بیشتر است
به گزارش جهان، حجت الاسلام محمدرضا زائری در نشست نونشر که با موضوع «سبک زندگی؛ نگاهی به زندگی دینی مسلمانان ایرانی» برگزار شد با اشاره به اینکه مفهوم سبک زندگی تعارف، شعار، همایش و فرمایش نیست، گفت: سبک زندگی، واقعیت روزمره ما و مجموعه ترجیح ها، انتخاب ها و گرایش های ماست.

حجت الاسلام زائری در این نشست که در فرهنگسرای سرو برگزار شد با تاکید براهمیت پرداختن به موضوع سبک زندگی گفت: ورود رهبر انقلاب به موضوع سبک زندگی در سخنرانی مشهور و مهم خود در سفر خراسان شمالی در پاییز ۱۳۹۱، خوشبختانه فضای جدیدی را برای این بحث آماده ساخت تا پیش از آن به کاربردن تعبیر سبک زندگی و پرداختن به این موضوع برای بسیاری در فضای جبهه انقلاب و رسانه های عمومی و دست اندرکاران فعالیت های فرهنگی هنری نه تنها اهمیت نداشت، بلکه خوشایند نبود و حتی چه بسا آن را نوعی حرکت غیراصیل و نادرست می دانستند.

وی افزود: این سخنرانی مهم علاوه براین که راهگشا بود و فضای لازم را برای گشودن باب گفت‌وگو به وجود آورد، جامع و دقیق بود و به ابعاد مختلف موضوع به زیبایی توجه کرد.

حجت الاسلام زائری با بیان این که برداشت از مفهوم سبک زندگی به عنوان اخلاق عمومی و کاربردی و مهارت‌های زندگی نادرست دانست و اظهارداشت: سبک زندگی تعارف، شعار، همایش، فرمایش و ... نیست، بلکه واقعیت زندگی روزمره ما است. مجموعه ترجیح ها، انتخاب ها و گرایش هایی است که باعث می‌شود در زندگی مان به گونه خاصی مصرف کنیم.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000379/nf00379289-2.jpg

نویسنده کتاب «سبک زندگی» با تاکید بر این که این موضوع دستورالعملی، توصیه‌ای و فرمایشی نیست و اقتصاد یکی از عوامل مهم و تعیین کننده در سبک زندگی است، گفت: یکی از ضربه هایی که در این سال ها به ویژه در حوزه رسانه و خانواده خورده‌‎ایم این است که نگاه‌مان شکلی، کمی، کیلویی و متری شده و از محتوا غافل هستیم و نتیجه آن جایگزینی محتوای فرهنگ غربی است.

با اشتون گفت‌وگو می‎کنیم اما با زن بی‌حجاب جامعه‌مان نه!

حجت الاسلام زائری یکی از معضلات اساسی در حوزه عفاف و حجاب را نداشتن ارتباط و گفت و گو با مخاطبان این حوزه دانست و افزود: جمهوری اسلامی، روحانیت و حوزه های علمیه باید جرات کند و به جایی برسد با زنی هم که بی حجاب است، گفت و گو داشته باشد، مانند نوشتن مطلب در روزنامه «زن روز» توسط استاد شهید مطهری در قبل از انقلاب یا فعالیت هایی که امام موسی صدر در لبنان داشتند و نتیجه بخش بود.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000379/nf00379289-1.jpg

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه با حجاب اجباری مخالفم، تصریح کرد: زن بی‌حجاب امروز ما از خانم اشتون برتر نیست. چطور حاضریم با خانم اشتون به خاطر ضرورت و اجبار مذاکره و گفت‌وگو کنیم اما این الزام و اجبار را در مسائل اجتماعی خودمان درک نمی‌کنیم. ضرورت گفت‌وگو با زن بی‎حجاب شهروند جامعه اسلامی از ضرورت گفت‌وگو با آمریکا بیشتر است. ضربه ای که از این بعد در حال خوردن هستیم از ضربه مذاکره نکردن با آمریکا بیشتر است.

حجت الاسلام زائری وظیفه دولت در حوزه فرهنگ به ویژه سبک زندگی را سیاستگذاری، نظارت و حمایت دانست و اظهار داشت: دولت نباید در زمینه اجرایی به صورت مستقیم وارد شود.

در ادامه این جلسه با دبیری و اجرای مهدی محمدی مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کتاب «سبک زندگی؛ نگاهی به زندگی دینی مسلمانان ایرانی» نوشته حجت‌الاسلام محمدرضا زائری توسط دبیران کارگروه‌های سبک زندگی فرهنگسرای سرو بازخوانی و بررسی شد و نویسنده کتاب به سوالات حاضران پاسخ داد.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000379/nf00379289-3.jpg

نشست «نونشر» با موضوع سبک زندگی هرماه با بازخوانی و گفت وگو درباره کتابی در این حوزه در فرهنگسرای سرو برگزار می شود.
منبع: رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
قابل توجه بعضی ها
ش
امام خمینی که ما و شما هم خیلی قبولشون داریم، نمایش فیلم های خارجی در تلویزیون رو که زنان بی حجاب در اون بازی می کنند رو بی مانع دونستند، بعد حالا میاین قیاس نا به جا می زنین که ایرانی های بد حجاب از اشتون بدتر نیستند ... این هم شد حرف منطقی آخه؟
عالی
شما دوستان تحمل هر چیزی غیر از نظر خودتونو ندارین.طرفداری از حاج آقای زائری هم سیاسیه چون اسم مذاکراتو آورده.
هم پایداری هم مشارکت هم کارگزاران و هم هر دگم دیگه ای که برای مخالفش پرونده سازی و بی آبرویی ارمغان میاره خطاب این صحبته:
گــــــفتگــــــو
Germany
کو گوشه شنوا؟؟!!!!
ضرورت داره در حد المپیک
بدحجابي در کشور ما یکی از مظاهر بی عدالتی ست راه درمان آن هم اجرای عدالت است
sana
منظورت چیه؟ من به عنوان هیئت علمی انتخاب شدم ولی نشد برم سرکار، الانم با تلاش خودم از یک شهرستان محروم و با وجود بچه کوچک دانشجوی دکترا در تهران هستم. به چشم خودم دیدم بعضیها شغل دولتی گرفتن و حداقل صلاحیت علمی ندارن.قاعدتا من باید بد حجاب باشم،نه؟؟؟چادر و حجاب هویت من است.
احسنت به معرفت
قبول کنم؟.
آقا و خانم محترم
سلام
اختیار در قبول و رد با شما است
ولی از سوء ظن و بدگمانی چیزی حاصل نمیشود
همه حرف های خوب را حتی اگر آدم بد میزند را هم باید قبول کرد و رشد داد
این حرف را تا امروز کسی نزده بود
...بشنو باور نکن این حرفها
Iran, Islamic Republic of
زن بی حجاب جامعه ما رو اینقدر ماهواره پر رو کرده که اصلا دیگه منکر دین و دیانته چطور آدم وقتی سوار یه اتوبوس میشه که همه بی حجابن می تونه امر به معروف کنه
واقعا همیشه برام سواله؟
مریم
Iran, Islamic Republic of
زنده باد این روحانی حرف دل مارا زد ....
Iran, Islamic Republic of
عجب روزگاری شده
یوسف
وقتی در بعضی از ادارات،دانشگاههاو مدارس و دیگر مکان های دولتی،بانکها و.... حجاب رعایت نمیشود حالا مذاکره چه فایده ای دارد وقتی که رعایت حجاب اسلامی در این مکان ها جز ضوابط و مقررات است و هیچ اقدامی توسط دستگاههای ذیربط انجام نمیشود و گاهی ممکن است تشویق هم بشوند
ن
United States
حوزه باید گفتگو کند اما برخی از همین آقایان مسئول هم در جمهوری اسلامی دست پیش را گرفته اند و خانواده هایی بی قید و بند تحویل جامعه داده اند
البته صحبت خوبه اما درک مشکلات و رفع معضلات اونام باید انجام بشه برادر و این از اعتماد سازی برای آمریکا به مراتب واجب تره.......
Iran, Islamic Republic of
ببينم حد يقف شما در حجاب كجاست ميخواى بگيم بالباس زير هم ميتونند بياند آزادند خوب ته اين حرف به كجا ميرسه