جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۷
۱۱

متوسط هزینه و درآمد مردم به روایت مرکز آمار/ نظر شما؟

شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۳
کد مطلب: 369934
مرکز آمار ایران، متوسط هزینه و درآمد سالانه یک خانوار شهری و روستایی در سال ۹۲ را اعلام کرد که براساس آن، متوسط هزینه ماهانه خانوار شهری حدود یک میلیون و ۷۱۷ هزار تومان و درآمد خانوار شهری حدود یک میلیون و ۷۰۳ هزار تومان شده است.
متوسط هزینه و درآمد مردم به روایت مرکز آمار/ نظر شما؟
به گزارش جهان به نقل از مهر، طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار با قدمتی ۵۰ ساله از مهمترین طرح های آماری مرکز آمار ایران است. هدف کلی این طرح، برآورد متوسط هزینه‌ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استان ها است. در سال ۱۳۹۲ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۶۷۸ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۲۲۸ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.

نگاهی به اهم نتایج طرح در سال ۱۳۹۲ در مناطق شهری و روستایی نشان می دهد که متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۲۰۶ میلیون و ۳۴ هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۲۵.۴ درصد افزایش نشان می دهد.

از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۵۴ میلیون و ۹۳۴ هزار ریال با سهم ۲۶.۷ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۱۵۱ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال با سهم ۷۳.۳ درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۱.۹ درصد مربوط به هزینه ی گوشت و در بین هزینه های غیرخوراکی بیشترین سهم با ۴۵.۲ درصد مربوط به مسکن بوده است.

گزارش مرکز آمار ایران حاکی از آن است که متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۲۰۴ میلیون و ۴۱۰ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل، ۲۲.۲ درصد افزایش داشته است.

منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۲۹.۹ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۶.۶ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۵۳.۵ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

در همین حال، متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی ۱۲۹ میلیون و ۶۱۰ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۱۹.۸ درصد افزایش نشان می دهد.

از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۵۶ میلیون و ۱۰۳ هزار ریال با سهم ۴۳.۳ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۷۳ میلیون و ۵۰۷ هزار ریال با سهم ۵۶.۷ درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی بوده است.

در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۴.۸ درصد مربوط به هزینه ی آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده های آن و در بین هزینه های غیرخوراکی، بیشترین سهم با ۲۷.۷ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۱۲۰ میلیون و ۹۵۵ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل، ۱۹.۴ درصد، افزایش داشته است.

منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که ۲۷.۴ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۲۹.۳ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۴۳.۳ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

براساس نتایج طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار سال ۱۳۹۲، ضریب جینی در مناطق شهری ۰.۳۵۱۳، در مناطق روستایی ۰.۳۲۴۳ و در کل کشور ۰.۳۶۵۰ است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


مهدی
Iran, Islamic Republic of
25% کدومه؟؟!! شما فقط رشد 120 درصدی هزینه قبوض گاز و برق و 80 درصدی بنزین نسبت به سال گذشته رو درنظر بگیر تا صحت این آمار دستت بیاد
سیدِ حسنی
Norway
من در آمدم ماهیانه تقریبا 800 تومنه و خرجم هم که نگم بهتره دیگه نه؟ یا میخواید بگم؟ فقط قسطم ماهیانه 350 تومنه. بقیشو نمیگم دیگه.
انگار وضعیت درآمدی مردم به طور کلی بد نیست
حتماً نقطه به نقطه است علی الظاهر !!!!!!!!!
چوبین
به سلامتی.
من بعد خود را جزو مستمندین اعلام می کنم.

کارمند دانشگاه.
میراث محمود احمدی نژاد چیزی نیست جز اقتصاد ویران و فرهنگی رو به سقوط
Netherlands
این آمارها در مورد دوره دکتر احمدی نژاد است در دولت فعلی هزینه ها دهها برابر و در آمد یک دهم شده
Germany
انصاف هم خوب چیزیه
من کارمندم با7سال سابقه. 970تومن حکممه
بدون احتساب کسورات و....

100سالی طول میکشه.پس انداز کنم برا ازدواج

خجالت هم خوب چیزیه
محسن
Iran, Islamic Republic of
با سلام اگه کسی یه مقدار آمار تحلیلی خونده باشه میدونه که اندازه متوسط برای هزینه یا درآمد یا چیزهای دیگه به تنهایی معیار خوبی برای قضاوت نیست وباید حتما انحراف معیار را که تعیین کننده فاصله درآمدی است محاسبه کرد بعنوان مثال توجه داشته باشید که متوسط 10 و 10 می شود 10 و متوسط 20 و 0 8م میشود 10 و یا متوسط 15 با 5 هم میشود 10 وشما بگویید چه اختلافی بین اینها وجود دارد
پس چرا ما اینقدر کم میاریم در مقابل هزینه ها؟

چرا؟
چرا؟
مصرف گرایید