پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۸
۵

رهبری که آمریکا را تهدید به نابودی کرد+تصاویر

دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۲:۱۹
کد مطلب: 279158
«کیم جونگ اون» ملقب به «وارث کبیر» در چند هفته اخیر بارها از حمله به آمریکا گفته و حتی گفته می‌شود واحدهای موشکی کره شمالی را نیز برای حمله به خاک آمریکا به حالت آماده‌باش درآورده است.
رهبری که آمریکا را تهدید به نابودی کرد+تصاویر
به گزارش جهان به نقل از فارس، مناقشه میان دو کره از دیروز با اعلام «وضعیت جنگی» از سوی کره شمالی وارد مرحله جدیدی شد. دولت کره شمالی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده است که در صورت هرگونه اقدام تحریک‌آمیز کره جنوبی یا آمریکا، «بدون اخطار قبلی» دست به تلافی می‌زند.

دیروز همچنین برخی رسانه‌ها از آماده‌باش پایگاه‌های راکتی کره‌شمالی برای حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در اقیانوس آرام خبر دادند. پیش از آن هم گزارش‌هایی از تصمیم رهبر کره شمالی برای حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا منتشر شده بود.

«کیم جونگ اون» ملقب به «وارث کبیر» رهبر کنونی کره شمالی است. وی که متولد سال 1983 است، عناوین مختلفی را در کره‌شمالی یدک می‌کشد. دبیر اول حزب کارگران، رئیس کل کمیسیون ملی دفاع، رئیس کل کمیسیون مرکزی نظامی و فرمانده عالی ارتش کره از جمله این عناوین است.

«کیم جونگ اون» اواخر ماه آذر سال 90 پس از مرگ پدرش «کیم جونگ ایل» به مقام رهبری کره شمالی رسید. هرچند که از گذشته و سوابق وی اطلاعات مشخصی در دست نیست، اما گفته می‌شود که او با نامی مستعار و تحت عنوان فرزند یکی از کارکنان سفارت کره شمالی در سوئیس، درس خوانده است.

کره شمالی تحت فرماندهی «کیم جونگ اون» در حال حاضر موشک‌هایی با برد حدود 6هزار کیلومتر با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد. هرچند که گفته می‌شود رنج موشک‌های «تائپدونگ» تا 15هزار کیلومتر هم قابل ارتقا است.

 

کره شمالی پیش از این در بیانیه‌ای اعلام کرده است که قصد دارد ابتدا «خاک آمریکا، هاوایی، گوام و پایگاه‌های نظامی آمریکا در کره جنوبی» را هدف قرار دهد و آن‌ها را نابود کند. کره شمالی هشدار داده است که کاخ ریاست‌جمهوری کره‌جنوبی را «با خاک یکسان» می‌کند.

دور جدید تنش در شبه‌جزیره کره پس از تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی و به تبع آن آزمایش هسته‌ای پیونگ‌یاگ آغاز شد و از آن زمان هر روز ابعاد جدیدتری پیدا کرده است.

دو کره 6 دهه قبل و تا پیش از معاهده صلح موقتی که به جنگ سه ساله آن‌ها از 1950 تا 1953 پایان داد، عملا در وضعیت جنگی علیه هم به سر می‌بردند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
JAVAN AST
حسین
شما که جدی نگرفتید چون ریخت این آقا به این حرفها نمیخوره
جوانک.. خدا به داد مردمش برسه.
سنگ بزرگ علامت نزدنه
دیدید دست بالی دست زیاد است به قول معروف دیدی که بهرامگور گرفت