سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
 
۰
۱

قاچاق و تقلب گسترده در بازار تلفن همراه

دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۱۷
کد مطلب: 220353
وی همچنین با اشاره به میزان مدت بررسی به شکایت مراجعین در این اتحادیه گفت: از زمان اولین مراجعه تا بررسی نهایی پرونده ها در این اتحادیه نهایت سه هفته زمان می برد.
سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران با اشاره به گستردگی قاچاق و انواع تقلب در بازار تلفن همراه، گفت: هر هفته ۳۰ مورد شکایت از مراکز خدماتی گوشی موبایل ارائه می شود که در صورت تأیید، پلمب مرکز تعمیر یا خرید و فروش گوشی، جریمه متخلفان است.

غلامحسین کریمی در گفتگو با مهر افزود: به دلیل گستردگی قاچاق و تقلب در زمینه تجهیزات مخابراتی هر هفته حدود ۳۰ مورد شکایت در این اتحادیه توسط کارشناسان حقوقی در کمیسیون حل اختلاف این اتحادیه مورد بررسی قرار می گیرد.

سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران با اشاره به بیشترین میزان شکایت از مورد وسایل و تجهیزات مخابراتی در کمیسیون حل اختلاف این اتحادیه گفت: متاسفانه به دلیل گستردگی قاچاق و انواع تقلب ها در بازار تلفن همراه، گوشی موبایل بیشترین آمار شکایت را به خود اختصاص داده است.

کریمی همچنین در مورد نحوه برخورد با متخلفین نهایی در این اتحادیه گفت: در صورت اثبات شدن ادعای فرد شاکی توسط قاضی این کمیسیون، فرد متخلف در صورت بار اول به جریمه نقدی و در صورت تکرار تخلف خود، محل فعالیت آن پلمب می‌شود.

وی با اشاره به میزان مدت زمان پلمب مغازه های متخلفین تصریح کرد: بعد از صدور نهایی پلمب مغازه ها توسط شورای حل اختلاف، این اتحادیه بعد از صدور نامه و اثبات ادعای خود به اداره اماکن، به پلمب سه هفته ای محل کار فرد متخلف می پردازد.

سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران ادامه داد: بدون استثناء تمامی مراکز فعالی که در زمینه تعمیر گوشی تلفن همراه، تلفن بی سیم، تلفن ثابت و سانترال باید از اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی مجوز فعالیت می کنند در صورت تخلف توسط این اتحادیه طبق قوانین امور صنفی توانایی پلمب می شوند.

وی همچنین با اشاره به میزان مدت بررسی به شکایت مراجعین در این اتحادیه گفت: از زمان اولین مراجعه تا بررسی نهایی پرونده ها در این اتحادیه نهایت سه هفته زمان می برد.

سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران همچنین با اشاره به عدم آگاهی حدود ۸۰ درصد از کاربران در صورت برخورد با هرگونه تقلب و سوء استفاده در بازار تلفن همراه، گفت: متاسفانه مردم آگاهی چندانی در مورد نوع پیگیری و مراجعه به نهادهای مرتبط برای پیگیری شکایت خود ندارند.

کریمی در مورد سوء استفاده برخی مراکز تعمیرات موبایل از محتویات داخل گوشی مشترکان، گفت: برخورد با سوء استفاده کنندگان از محتویات داخل گوشی های موبایل مشترکان توسط مراجع قضایی صورت می گیرد که در این خصوص از گزارش کارشناسان حقوقی اتحادیه دستگاههای مخابراتی نیز استفاده خواهد شد.

وی تاکید کرد که افراد در صورت مشاهده کوچکترین مشکلی در مورد تعمیر گوشی تلفن همراه خود مانند استفاده از جنس تقلبی و یا عدم رعایت ضوابط لازم می توانند مراتب را با اتحادیه دستگاههای مخابراتی در میان بگذارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
که چی بشه؟ یکی یه من جنس تقلبی بفروشد و به جای اینکه جنس را پس بگیره و رضایت مرا جلب کنه مغازه اش را میبندید؟