کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سومین کشتی اقیانوس پیمای ایرانی در آب

20 شهريور 1390 ساعت 16:16


سومین کشتی اقیانوس پیمای ساخت داخل با همت و تلاش متخصصان ایرانی و با سرمایه گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ساخته و به آب انداخته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین کشتی اقیانوس پیمای ایرانی موسوم به ۱۰۵ pGبا ظرفیت ۲۲۰۰ کانتینر بار با حضور رئیس هیئت عامل سازمان گسترش، استاندار هرمزگان و چند تن از نمایندگان مجلس شواری اسلامی از جمله نایب رئیس کمسیون صنایع و معادن در بندرعباس به آب انداخته شد.
مجید هدایت معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل ایدرو در مراسم به آب اندازی سومین کشتی اقیانوس پیمای ایرانی گفت: در حال حاضر ایران تنها کشور سازنده کشتی در خاورمیانه محسوب می شود و با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی می توان دستاوردهای زیادی در حوزه صنایع دریایی حاصل کرد.

وی با اشاره به شکسته شدن سد تحریم ها در کشور گفت: با همت و تلاش متخصصان داخلی، سد تحریم در حوزه های مختلف صنعتی شکسته شده و امروز کشورمان در ساخت بزرگترین و پیچیده ترین ماشین آلات و محصولات صنعتی به خودکفایی رسیده است.

رئیس هیئت عامل ایدرو همچنین به رهنمودهای مقام معظم رهبری بعنوان چراغ راه صنعتگران کشور اشاره کرد و افزود: رهنمودهای مقام معظم رهبری موجب دلگرمی و تلاش مضاعف صنعتگران را در سال جهاد اقتصادی فراهم کرده و اینک تمام صنعتگران و فعالان این عرصه با تلاش جهادگرانه خود کشور را در مسیر رشد و توسعه هر چه بیشتر حرکت می دهند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتخارآفرینی صنعتگران ایرانی در حوزه های مختلف صنعت خاطرنشان کرد: امروز روز افتخار و اقتدار کشور ما در عرصه صنعت است و با تلاش صنعتگران ایرانی کشور ما به نقطه ای رسیده است که می تواند در عرصه صنایع نوین، صنایع مادر و صنایع دریایی نیاز خود را برطرف کند.

وی همچنین به بهره برداری از بزرگترین حوضچه خشک کشور تا پایان سال اشاره کرد و افزود: با بهره برداری از دو حوضچه خشک کشور می توانیم کشتی های داخلی و خارجی را که از خلیج فارس تردد می کنند تعمیر و نگهداری کنیم.

هدایت با بیان اینکه باید به امکاناتی که در صنایع دریایی و کشتی‌سازی کشور به وجود آمده، توجه بیشتری صورت گیرد، گفت: مهم‌ترین حمایت سفارش ساخت شناورها به بخش دریایی و کشتی‌سازی داخلی است. در سال ۸۹ بزرگ‌ترین سفارش دریایی به مبلغ۶۰۰ میلیون دلار در حوزه پلتفرم سازه‌های دریایی را به ایزوایکو واگذار کردیم و این شرکت تا به امروز آزمون ساخت خود را با موفقیت پشت‌سر گذاشته است.

در این مراسم شفیعی رودسری سرپرست شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع دریایی فراساحل ایران "ایزوایکو "از شرکت‌های تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به دستاوردهای چشم گیر کشورمان در حوزه صنایع دریایی گفت: خودکفایی در ساخت تجهیزات و محصولات صنایع دریایی راه دشواری بود که صنعتگران ایرانی با حرکت جهادگونه خود به آن دست پیدا کردند.

سومین کشتی اقیانوس‌پیمای ساخت ایران ۱۸۷ متر طول و ۳۰ متر عرض دارد و ارتفاع آن تا عرشه اصلی ۱۶/۵ متر است. این کشتی ظرفیت حمل دوهزار و ۲۰۰ کانتینر را با سرعت ۲۱ گره دریایی دارد. سومین شناور کانتینربر ساخت ایران ۹ هزار و ۵۰۲ تن وزن دارد و قدرت موتور اصلی آن ۱۷ هزار کیلووات است.


کد مطلب: 185827

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/analysis/185827/سومین-کشتی-اقیانوس-پیمای-ایرانی-آب

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com